Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

7 tipova prijateljica koje su potrebne u životu svake žene

7 tipova prijateljica koje su potrebne u životu svake žene© Unsplash

Postoje različite vrste prijateljstva i svi su ti odnosi bitni te nam ispunjavaju i obogaćuju život

Prijateljstvo je jedno od najdragocjenijih stvari u životu, osobito kod nas žena. Nisu svi prijateljski odnosi isti tako da postoje različiti tipovi prijateljica u životu svake žene.
 
Oni pravi prijatelji rijetki su poput bisera i njih trebamo čuvati. No postoje i sve one druge prijateljice, koje nam možda nisu toliko bliske ali ipak ih volimo.
 
Postoje najbolje prijateljice, prijateljice koje poznajemo još iz djetinjstva, pa s faksa. Single i udane prijateljice, kolegice s posla ili one s kojma se družimo dok vježbamo u teretani. Postoje one kojima se volimo povjeravati te one s kojima rado izlazimo.
 
To su samo neki od tipova prijateljica koje su prisutne u životu većine žena. Postoje različite vrste prijateljstva i svi su ti odnosi bitni te nam ispunjavaju i obogaćuju život.
 
Prema pojedinim mišljenjima, svaka bi žena u životu trebala imati ovih 7 tipova prijateljica:


 
Ambiciozna i uspješna

Ovo je ona prijateljica koja je vrlo uspješna na profesionalnom polju i koja apsolutno rastura kad je u pitanju biznis. Vrlo je inteligentna i pametna, ali i racionalna i uvijek zna ponuditi dobar poslovni savjet.

 
 
1/7
 
Komentari
+2
 
anna-herman
  • 15.2.2019 23:02:39
  • Bodova: 54698
  • Prijavi
Je li ovo neki kopirani američki članak, ili neki inspiriran serijom "Seks i grad"? 7 tipova prijateljica? Od navedenih mi je barem pola iritantno i za susretanje i neobavezan razgovor, a kamoli za dijeljenje važnih životnih trenutaka.