Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

10 razloga zašto svi trebamo Bikicu za prijateljicu

10 razloga zašto svi trebamo Bikicu za prijateljicu© www.profimedia.hr

Bikica - jedna, jedina, jedinstvena

Sve bismo trebale imati Bikicu kao najbolju prijateljicu. Ako ne poznaš nijednu, predlažemo ti da odmah ideš u 'lov' na ovu jedinstvenu prijateljicu, onu koja će te uvijek iznova očarati i koja će biti jedna od najpouzdanijih prijateljica koju ćeš ikada imati.

Ona je tip prijateljice koja razumije ono kroz što prolaziš (a da ti ni ne treba ništa reći), koja te nikada neće pokušati natjerati da se osjećaš nelagodno - bez obzira što imaš reći.

Ona zna iz prve ruke kako je teško otvoriti se drugima, pa kad joj prijatelj/ica dođe po pomoć, ona zna da je ponekad najbolje jednostavno ponuditi rame za plakanje i uho za slušanje.

Pročitaj još: Ako već nemaš privilegiju poznavati neku Bikicu, donosimo ti 10 razloga zašto je ona najbolja prijateljica iz snova:

 
NITKO NE DAJE BOLJI SAVJET OD NJE

Žene u znaku Bika često ispituju za savjet jer su one jednostavno pune zdravog razuma. Bik je dobro poznat po svom praktičnom umu i zato se često nađu u društvu prijatelja i voljenih koji trebaju drugo mišljenje ili samo neki dobar savjet. 

Poznato je da su akcijski orijentirani i vrlo racionalni ljudi, a također se zna da su Bikice sposobne odvojiti svoje emocije od situacije jer imaju vrlo visoku emocionalnu inteligenciju

One će ti dati najbolji savjet koji možeš dobiti. Budući da o svemu tako sustavno razmišljaju, također su poznate po tome da rade odlične 'za i protiv' liste. Kada se pojave problemi, možeš računati na Bikicu da će biti ovdje za tebe.

1/10
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
xerinija
  • 11.7.2019 12:42:25
  • Bodova: 64819
  • Prijavi
Na mojoj listi glupih članaka ovaj je isto dobio svoje mjesto... tako glupo generaliziranje već dugo nisam pročitala. Btw, imam 2 Bikice u svojoj okolini i ni jednu ne bih baš željela za blisku prijateljicu. Toliko.