Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Webinar za roditelje: 'Ispadi bijesa i kako ih smiriti'

Webinar za roditelje: 'Ispadi bijesa i kako ih smiriti'© Pixabay

Pridruži se webinaru 'Ispadi bijesa i kako ih smiriti'. U kratkom roku ćeš dobiti sva potrebna znanja i naučiti tehnike koje će ti pomoći, već isti dan

Djeca vrlo često krše pravila koje im roditelji postavljaju i konstantno treniraju njihove živce do krajnjih granica. Ovo bi mogao biti problem za mnoge roditelje pogotovo za vrijeme korona krize kada djeca provode više vremena kod kuće. Uz komunikaciju prilagođenu djetetu, uz vježbanje strpljivosti, ogovaranje i pregovaranje, sve se to može promijeniti.
Pridružite nam se na webinaru Ispadi bijesa i kako ih smiriti. U kratkom roku ćete dobiti sva potrebna znanja i naučiti tehnike koje će vam pomoći, već isti dan. 

Na webinaru ćete naučiti:
• smiriti ispade bijesa u svega 2 do 3 minute uz pomoć tehnika dr. Harvey Karpa
• vježbe strpljivost kao prevencija za ispade bijesa
• kako i kada reći NE tako da djeluje
• kako uz najavu 5 MINUTA izbjeći ispade bijesa 
• kako postaviti i održavati granice u odgoju
• kako koristiti pregovaranje za održavanje granica
• dječje ogovaranje kao tehnika za poticanje dječje suradnje
• blago ignoriranje za eliminaciju ponašanja poput cendranja
• kako smiriti vlastiti bijes
• tehnike za otpuštanje ljutnje i negativnih emocija
• tehnike za poticanje sreće i zadovoljstva

Vrijeme održavanja: svake srijede u 21 sat. Po prijavi, polaznici će dobiti link koji će im omogućiti sudjelovanje na webinaru. 

Cijena webinara: 100 kn po osobi

Broj mjesta je ograničen stoga je potrebno svoj dolazak najaviti na: 
Email: najsretnijabeba@gmail.com 
Tel: 0989008634

O Ivi Brčić, mag.soc/phil., praktičar terapijskih vještina i tehnika Instituta D.O.M. i europske krovne udruge za dječju i adolescentnu psihoterapiju ,The Happiest Baby edukatorici:

Iva Brčić je mama devetoogodišnjaka na kojem je isprobala sve tehnike dr. Karpa i kada je vidjela kako odlično funkcioniraju, odlučila je pomoći i drugim roditeljima. Iva kroz svoj rad pomaže roditeljima i pruža im podršku. Već godinama provodi edukaciju roditelja o odgoju i o nenasilnoj komunikaciji s djecom, te s djecom provodi radionice Reci NE bullyingu koje im pomažu u socijalizaciji i razvoju emocionalne inteligencije. Surađuje s fakultetima, vrtićima i školama gdje održava radionice na temu odgoja, prevencije obiteljskog i međuvršnjačkog nasilja, utjecaja medija. Iva je i stručna suradnica Abecede roditeljstva.
 
Komentari
+2