Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Besplatni webinar za roditelje na kojem možeš dobiti pravu informaciju vezanu za odgoj

Besplatni webinar za roditelje na kojem možeš dobiti pravu informaciju vezanu za odgoj© Pixabay

Pridruži se našoj edukatorici Ivi Brčić i saznaj sve što si ikada htjela znati vezano za odgoj - disciplina, komunikacija s djecom, postavljanje granica, motivacija

Dragi roditelji, povodom novonastale krize organiziramo besplatni webinar na kojem nas možete pitati sve što vas muči vezano za odgoj vaše djece. Bit će vam objašnjene konkretne metode i tehnike koje će vam pomoći već isti dan da riješite prepreke s kojima se nosite. Pridružite se našoj edukatorici Ivi Brčić i saznajte sve što ste ikada htjeli pitati vezano za odgoj ili  odgovore na pitanja na koja vam nitko nije znao dati pravu informaciju vezano za disciplinu, komunikaciju s djecom, postavljanje granica, motivaciju...

Vrijeme održavanja: 20.3. u 19.30h

Po prijavi, polaznici će dobiti link koji će im omogućiti sudjelovanje na webinaru. 
Cijena webinara: besplatno
Potrebno je svoje sudjelovanje najaviti na e-mail: najsretnijabeba@gmail.com
Tel: 0989008634  
Iva Brčić, mag.soc/phil., praktičar terapijskih vještina i tehnika Instituta D.O.M. i europske krovne udruge za dječju i adolescentnu psihoterapiju, The Happiest Baby edukatorica:
Iva Brčić je mama osmogodišnjaka na kojem je isprobala sve tehnike dr. Karpa i kada je vidjela kako odlično funkcioniraju, odlučila je pomoći i drugim roditeljima. Iva kroz svoj rad pomaže roditeljima u babyhandlingu i odgoju. Ona je i stručna suradnica Abecede roditeljstva. Već godinama provodi edukaciju roditelja o odgoju i o nenasilnoj komunikaciji s djecom, te s djecom provodi radionice Reci NE bullyingu koje im pomažu u socijalizaciji i razvoju emocionalne inteligencije. Surađuje s Učiteljskom akademijom, Dramskom  Akademijom i Fakultetom političkih znanosti, te vrtićima i školama na kojima održava predavanja na temu odgoja, prevencije obiteljskog i međuvršnjačkog nasilja, utjecaja medija.
 
Komentari
+2