Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Ljepši Božić za Djecu leptire

Ljepši Božić za Djecu leptire

Volonteri VCZ-a ukrašavat će darove u Avenue Mallu za pomoć Udruzi DEBRA

Uoči Božića svi posjetitelji Avenue Malla imaju priliku pomoći Debri, udruzi za pomoć oboljelima od bulozne epidermolize, i na taj način uljepšati Božić Djeci leptirima, kako nazivaju djecu oboljelu od ove teške bolesti. Naime, do 24. prosinca volonteri Volonterskog centra Zagreb umatat će posjetiteljima poklone kupljene u Avenue Mallu na posebnom promotivnom pultu u prizemlju centra, a sav prihod od umatanja bit će namijenjen Debri.

 „Svaki poklon koji primimo više nam se sviđa ako je lijepo umotan, no kad znamo da je u njegovo ukrašavanje utkana i humanitarna nit, bit će nam još draži. Stoga vjerujemo da će naši posjetitelji rado sve darove kupljene u Avenue Mallu zamotati na Debrinom pultu i time pomoći Djeci leptirima“, istaknula je Tihomila Makovšek, direktorica marketinga i zakupa Avenue Malla.

Darove posjetitelja kupljene u Avenue Mallu volonteri će ukrašavati svaki dan do Badnjaka, i to tijekom čitavog radnog vremena trgovina u centru. Cijena umatanja poklona je simbolična, a volonteri VCZ-a, kojima je ovo još jedna od prosinačkih volonterskih akcija za pomoć udrugama, dat će mašti i kreativnosti na volju pa će tako pokloni biti ukrašeni i grančicama borova, češerima i svjećicama.

 
Komentari
+2