Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kazališna predstava Zubić Vile

Kazališna predstava Zubić Vile

Osvojite besplatne ulaznice

Ove godine Zubić Vila nudi Vašem djetetu jedinstven doživljaj u Božićno vrijeme – kazališnu predstavu nakon koje će mu osobno Djed Božićnjak uručiti njegov dar s prigodnom čestitkom naslovljenom na njegovo ime. Posebnost je u tome što ste Vi u mogućnosti pokloniti svome djetetu edukativnu, kreativnu, zabavnu i zdravu igračku prilagođenu djetetovoj dobi.

Zaboravite na traženje prigodnih poklona i gužve u trgovinama. Karte za predstavu kao i poklon koji želite odabrati za svoje dijete jednostavno naručite on-line u našoj web trgovini.

Zubić Vila Vam nudi veliki izbor didaktičkih i edukativnih drvenih igračaka, drvenih kockica, kreativnih društvenih igara, slikovnica i knjiga za djecu te igračaka s omiljenim likovima iz crtića. Sigurni smo da ćete iz velikog asortimana igračaka naći savršenu igračku kako biste iznenadili svog mališana.

Kako bih Vam ponudili širi izbor rezervirali smo četiri predstave za djecu:
14.12.08. u 10 sati, Mala scena, Rock 'n' roll za 2 miša
16.12.08. u 17 sati, dječji vrtić Utrina, Pinokio
19.12.08. u 18 sati, Žar ptica, Božična Čarolija
20.12.08. u 10 sati, Žar ptica, Ide li Djed Mraz u mirovinu

S obzirom na velik interes, molimo da svoje karte i poklone rezervirate na vrijeme.

Kliknite na zubic-vila.com, odaberite željeni termin predstave, potražite poklon kojim ćete razveseliti svoje dijete i uživajte zajedno u ovom Božiću!

Želite besplatnu ulaznicu za predstavu?
Ulaznice su podijeljene, hvala na sudjelovanju.

 
Komentari
+2