Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Kada zaviri u čaroban svijet igračaka u INTERSPAR hipermarketima, dječja mašta može svašta!

Kada zaviri u čaroban svijet igračaka u INTERSPAR hipermarketima, dječja mašta može svašta!

Kao i svake godine, početkom studenog SPAR je izdao novi katalog igračaka.

Na 52 strane ponuđeno je više od 1500 igračaka za različite uzraste. Ako imate dovoljno mašte, ako se osjećate dovoljno mlado, ovdje možete naći jako puno proizvoda koje će razveseliti iako ste odavno izašli iz kratkih hlača.

Prateći trendove u svijetu igračaka, jer doista i ovdje postoje „trendovi“, SPAR je pokazao da i u segmentu igračaka ima ulogu trendsetera. Njihove police su pune najnovijih igračaka poznatih marki. Na primjer, zavirite li u kutak za djevojčice ostat ćete iznenađeni  koliko ima različitih igračaka iz popularnog crtića Frozen. Imate li dječaka kojemu trebate nešto pokloniti, nije li bilo kakav rekvizit iz Star Warsa idealno rješenje. Naravno da to možemo preporučiti kao poklon i za malo „starije dječake“!

Kada smo rekli da će s pažnjom prelistavati ovaj katalog i oni malo veći, mislili smo prije svega na vrlo interesantnu besplatnu aplikaciju koja je dostupna na Androidu i iOS-u, SPAR3DX pomoću koje označene igračke u katalogu „ožive“.

I to nije sve! Ako nemate printani katalog, možete ga pogledati na posebnoj stranici igracke.spar.hr, gdje možete uz pomoć vrlo funkcionalne tražilice lako i brzo pronaći željeni poklon.
 
Komentari
+2
 
kikey
  • 5.12.2015 10:08:50
  • Bodova: 4821
  • Prijavi
Preskupe su igračkice. Iako se zna pronaći tu i tamo ponešto na popustu, pa se ugrabi prvom prilikom :) ja nemam djecu, ali s veseljem kupujem nećacima robicu i igračke, ali sve što je baš fora bude baš skupo.
bluna
  • 4.12.2015 17:39:35
  • Bodova: 31505
  • Prijavi
Istina, kako piše lejdi; skupe su i preskupe. Svi volimo kupiti malenima dar u svim mogućim prilikama ( a ponekad izmišljamo prilike), i najčešće su to igračke. Ali jao, preskupe su uglavnom a maleni trebaju puno drugih stvari od obuće i odječe pa na dalje...
lejdi
  • 4.12.2015 16:24:00
  • Bodova: 23521
  • Prijavi
bilo bi dobro da ta ista dječja mašta i napravi novce kojima će se platiti igračke