Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

GRINCH – najgledaniji crtani film u 2018. godini

GRINCH – najgledaniji crtani film u 2018. godini

Zelena boja je obilježila 2018. godinu

Zelena boja je definitivno hit 2018. godine. Mrgudni Grinch je najgledaniji crtani film u 2018. te drugi najgledaniji film u godini koja se bliži svom kraju s više od 147.000 gledatelja.


Nakon punih 18 godina, omiljeno zeleno gunđalo vratilo se na velike ekrane i to ovog puta u animiranom obliku. Još zeleniji i još mrzovoljniji, odlučan je u namjeri da upropasti Božić Tko gradu: “Danas ćemo raditi zločeste stvari, *i* radit ćemo ih sa stilom!”


Duhovit, emotivan i vizualno zapanjujuć, Grinch predstavlja univerzalnu priču o duhu Božića i nesavladivoj moći optimizma. On živi usamljenim životom u spilji na Mt. Crumpetu, u društvu odanog psića Maxa. U pećini opremljenoj vlastitim izumima i čudnim napravama koje bi mu trebale olakšati svakodnevicu, Grinch provodi većinu svog vremena, a stanovnike susjednog Tko grada viđa samo kada mu ponestane hrane.


Drži se po strani i izbjegava svaki kontakt s drugim živim bićima, no, jednom godišnje, u vrijeme Božića, njegovi mu sumještani sve većim, svjetlijim i glasnijim proslavama otežavaju pretvaranje da oni ne postoje. Ovogodišnja odluka stanovnika Tko grada da seosko božićno drvce učine većim nego ikada bit će kap koja je prelila Grinchevu času tolerancije. Shvaća kako jedini način da si osigura mir i tišinu jest da ukrade Božić. Kako bi uspio u svom naumu, odlučuje se na Badnjak prerušiti u Djeda Mraza.


U međuvremenu u Tko gradu, Koraljka Tkoić, djevojčica potpuno obuzeta blagdanskim veseljem, s grupicom prijatelja kuje planove kako presresti Djeda Mraza u namjeri da mu osobno zahvali što pomaže njezinoj samohranoj majci. Međutim, dok se Božić približava, njezinoj dobronamjernom uroti prijeti sudar s Grinchovim zlim namjerama.
 
 
Komentari
+2