Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

ZEN In Business

ZEN In Business

Novi program Dragane Jovanović za preživljavanje stresa i self-management

ZEN In Business online seminar novi je program Dragane Jovanović, renomirane life, health i business coacherice iz Beograda, a alati koje nam nudi u današnjoj  užurbanoj i stresnoj poslovnoj svakodnevici nameću se kao apsolutni „survival kit“ svake uspješne CEOovke, managerice i poduzetnice! Ovaj se seminar pojavljuje kao prvi antistresni online seminar u regiji i kao takav, prilagođen je u potpunosti svojim korisnicima, poslovnim ljudima, koji su često u silnom multi-taskingu izrazito ograničeni mogućnostima da osobno pohađaju seminare.

„Uspjeh znači biti uspješna u svakom danu, u karijeri, ali podjednako i na privatnom planu! U moj novi program ZEN In Business utkala sam trideset godina iskustva u yogi i tehnikama osobnog razvoja i koncipirala ga kao inovativni program za poslovnjake, koji se sastoji od online seminara s praktičnim i lako primjenjivim alatima za vaš poslovni i osobni dnevni recharge i reset. Uz ZEN In Business online seminar, naučit ćete praktične tehnike koje će vam pomoći da upravljate stresom u užurbanoj svakodnevici i osoposobit će vas da živite punim plućima od 0 do 24“, naglašava Dragana Jovanović, čiji je seminar s online alatima – ZEN In Business odnedavno dostupan na biznis online trening platformi BBEE, gdje se Dragana Jovanović sa svojim online alatima i seminarom, kao prva ekspertica iz regije, našla rame uz rame uz svjetska imena biznis konzultanata i edukatora poput Briana Tracyja, Marshalla Goldsmitha i mnogih drugih autoriteta. Online seminar prati i nova Draganina knjiga i priručnik ZEN In Business couching program, koja je dio paketa online seminara i dopunjuje ga.

Zbog velikog regionalnog zanimanja za ovaj novi koncept, uz postavljanje ZEN In Business programa na online platformi, Dragana Jovanović će održati i popratne promocije u Srbiji, Hrvatskoj,  Bosni i Hercegovini i Sloveniji.

Inače, uz ZEN In Business online seminar, dio ovog novog programa Dragane Jovanović čine i istoimeni couching programi i seminari za tvrtke, u kojima mogu sudjelovati managerice i mangeri u manjim grupama od 10 sudionika, uz kontinuirani mjesečni rad, ili pak šire strukture kolektiva, u grupama od po 30 zaposlenika.
 
Strastvena u svojoj misiji da motivira poslovne ljude da započnu voditi zdrave, ispunjene i smislene živote uz naglasak na  work-life ravnotežu, Dragana Jovanović je na našim prostorima još prije 20 godina započela s pionirskim pothvatom uvođenja treninga yoge i raznovrsnih tehnika osobnog razvoja za ciljnu grupu poslovnjaka. Tijekom posljednjih godina odkako je razvila autorske Body& Soul programe, u koje je integrirala  više tehnika poput yoge, NLP tehnika, couchinga i  energetskih tehnika, kroz seminare Dragane Jovanović prošao je veliki broj polaznika i klijenta koji nastavljaju slijediti i primjenjivati  brojne antistresne vještine iz njenih autorskih programa. Bilo da se radi o treninzima za upravljanje stresom s kojima je među prvima počela ulaziti  u velike korporacije i držati svoju Office Yogu u stolici, s vježbama iz yoga terapije za kičmu i vrat, ili o specijaliziranim seminarima za energizaciju, recharge seminarima, team-buildinzima, Dragana Jovanović se tijekom godina ustoličila kao najistaknutiji regionalni autoritet u feri antistresnih treninga za poslovne ljude.  Zbog velikog doprinosa u segmentu razvoja programa stres-managementa za poslovni sektor, ovu karizmatičnu Beograđanku s pravom nazivaju guruom poslovnjaka.
 
Dragana je, naime, na vrhuncu svoje pravničke karijere, napustila siguran posao u državnoj upravi i posvetila se izučavanju  tehnika osobnog razvoja. Kao i na samim počecima svoje druge ali i još blistavije karijere, i danas čvrsto zastupa stav da su  osobni razvoj i briga o sebi osnova svakog uspjeha! U međuvremenu smo iz pera Dragana Jovanović dobili i dva bestselera – „Sreća je u nama“ i „Uspjeh je u nama – čarobna kutija alata za lični razvoj“ i novi  ZEN In Business priručnik.

Zavirite u sadržaj online seminara ZEN In Business:

 

Seminar možete bukirati na ovom linku, a svaka kupljena licenca ima trajanje puna 3 mjeseca, što vam omogućuje da svakoga dana u tom periodu dnevno prolazite  antistresne tehnike i vježbe, uz osobno vodstvo Dragane Jovnović.

https://bbee.co.rs/course-details/zen-in-business

Sve dodatne informacije:
http://www.draganajovanovic-bodysoul.com/

 
 
Komentari
+2