Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Treba li ženama dodatna potpora u promociji njihovih biznisa?

Treba li ženama dodatna potpora u promociji njihovih biznisa?

Edukacija, umrežavanje, podrška kao i inspiracija uspješnim ženskim poduzetničkim pričama način su kojim se mijenja lice ženskog poduzetništva

Možete li u minutu i pol prezentirati sebe, svoju tvrtku/uslugu/proizvod i zašto radite to što radite? Ako je odgovor negativan, a poduzetnica ste, imate problem. Marina Kolar, organizatorica konferencije “Novo lice (ženskog) poduzetništva” tvrdi kako uglavnom žene zbog krive percepcije promocije i same sebe, promociju ne odrade kako bi trebale. S obzirom na to da žene najčešće odgajaju da se ne nameću, da nisu glasne i proaktivne, rezultat toga često je da i  kao odrasle žene (i kao poduzetnice) smatraju da je samo/promocija “loša” te i dalje strpljivo čekaju svoj red i da ih se primijeti.  To je razlog zbog čega kroz život i karijeru često ne ostvare željeni uspjeh i ne dobiju zaslužena priznanja.

Ako ćete pasivno čekati da vas primijete, možda nećete ostvariti željeni uspjeh, nećete moći živjeti od svog rada i na kraju krajeva, to može biti i kraj vašeg poslovanja.

Edukacija, umrežavanje, podrška kao i inspiracija uspješnim ženskim poduzetničkim pričama način su kojim se mijenja lice ženskog poduzetništva. Žene koje su samopouzdane, koje imaju informacije i potporu u poduzetničkoj zajednici vjerojatnije će se odvažiti u svijet poduzetništva, a s druge strane će naučiti promovirati sebe i svoj biznis kako zaslužuju. 11.4. na konferenciji “Novo lice (ženskog) poduzetništva” u Čakovcu 130 poduzetnika/ica i budućih poduzetnika/ica imat će prilike čuti inspirativne priče o uspjehu, panel diskusiju “Vrijeme je za promjene”, naučene lekcije poduzetničkog puta, o mjerama za samozapošljavanje i proširenje poslovanja, a tu je i edukacija o content marketingu i povećanju prodaje uz bogat popratni sadržaj.

Ulaganjem u žene i u žensko poduzetništvo ulažemo u društvo u cijelosti, pa tako će konferencija  pružiti prostor za isticanje i promociju brojnim malim poduzetnicama za čiji rad itekako vrijedi čuti.  Dvorana se popunila prijavama nevjerojatnom brzinom te s nestrpljenjem čekamo sam događaj.

Konferenciju organizira: Marina Kolar & obrt za edukaciju i savjetovanje Konekta (www.konekta.hr )
Sve o konferenciji, programu, partnerima i govornicama saznajte na www.novolice.konekta.hr  

 
Komentari
+2