Promijeni svoj život i ostvari svoje snove uz beauty zanimanja!

Promijeni svoj život i ostvari svoje snove uz beauty zanimanja!© Promo

Osjećate li da ste zapeli na jednom mjestu sa kojeg nikako da se pomaknete? Želite li preuzeti kormilo svog života u svoje ruke?

Talentirani ste, a vaš talent trenutno ne dolazi do izražaja?
 
Možda je vrijeme da prestanete očajavati i promijenite svoj život iz temelja. 
To je lako reći, ali u realnom životu nema čarobnih štapića pomoću kojeg ćemo čarobno promijeniti životni stil i samog sebe. 
 
Neke okolnosti su nam zadate od prije, ali se zato za neke možemo svjesno odlučiti i trebamo se itekako potruditi. Promjene su tada itekako moguće. 
 
1. Prvi korak koji trebamo napraviti je odlučiti da li zaista istinski želimo promjenu. Mnogi od nas često jadikuju, ali zapravo u tome i uživaju i nisu spremni za potrebne korake promjene. 
 
Ako osjećate da je vrijeme da okrenete stranicu, znajte da je to moguće.
 
2. Preispitajte se i otkrijte u čemu uživate i što vam dobro polazi za rukom. Osim toga, dobro razmislite o tome kakva je vaša osobnost, volite li raditi s ljudima ili ne, možete li od te nove karijere financijski živjeti, traže li se takva zanimanja. 
Napravite što detaljniju analizu da biste mogli mjenjati sebe i svoj život na bolje. 
 
3. Napravite listu zanimanja koja vas interesiraju, u čemu biste možda bili dobri i uspješni. Uzmite u obzir zanimanja za koje vam je edukacija relativno dostupna i realno izvediva i držite se podalje od zanimanja koja su vam već u startu nedostupna. 
 
4. Prestanite biti „žrtva“ negativnog razmišljanja i okrenite se pozitivnom shvaćanju svijeta. 
Često nam se čini da je nešto baš jako teško, da se to jednostavno ne može, da nema svrhe uopće se truditi postići neku promjenu. To je put koji sigurno vodi do toga da ništa nećete promijeniti i da ćete i dalje samo jadikovati. 
Ako nešto istinski želite – pronaći će se način da to i ostvarite. 
Možda ne instant, ali uz malo sreće pameti i vašeg truda- na vidiku su dobre promjene. 
 
5. Nemojte sjediti prekriženih ruku pokrenite se. 
Nemojte biti samo pasivni promatrač u svom životu – preuzmite aktivnu ulogu – vi ste krojač svog života. 
 
Nemojte živjeti u očekivanjima da će se sve nekako riješiti bez vas. Ako želite upoznati partnera nećete to učiniti dok sjedite doma ispred televizora. Isto vrijedi i za promjenu karijere – trgnite se.
 
Upišite tečaj koji će Vas usavršiti, pričajte s ljudima, potražite preporuke, slušajte tuđa iskustva, istražujte.. ma radite sve što je u vašoj moći samo nemojte čekati, jer život će brzo proći, a jednog dana biste mogli požaliti što niste zgrabili priliku kada ste mogli. 
 
 
Ne brinite, za sve postoji rješenje. 
 
Kao ustanova za obrazovanje odraslih Adrianus koja se bavi izvođenjem programa obrazovanja s područja brige o zdravlju i ljepoti koja provodi raznovrsne programe osposobljavanja i  usavršavanja odraslih i čini svoje polaznike konkurentnima i sposobnima za uspjeh na tržištu rada, bilo zaposlenjem u drugoj firmi ili omogućavanjem polaznika da otvore nešto svoje stečenim znanjem.
 
Učilište provodi programe i edukacije odobrene od strane MZOS-a, na završetku kojih stječete službeno uvjerenje o stručnoj osposobljenosti / usavršavanju, uz upis istoga u vašu e-radnu knjižicu.
 
Ovim putem Vam donosimo nekoliko prijedloga za prekrasna i vrlo tražena zanimanja pomoću kojih možete promijeniti svoj život i okrenuti svoju karijeru u drugom smjeru. 
 
Kozmetičar, Vizažist, Maser, Aromaterapeut, Limfni maser, Pediker, Maser trad. Tajlandske masaže, wellness spa instruktor to su sve zanimanja za koja postoji interes na današnjem najbrže rastućem tržištu beauty industrije. 


 
 
Također možda se pronađete i u nekim od naših specijalizacija ili radionica:
  • Sportska masaža, Limfna masaža lica i vrata.
  • Tematske radionice: Kozmetičke, Make-up, aromaterapija
 
Naša misija u Učilištu Adrianus je da iz njega izađete kao samostalna, sposobna, i konkurentna osoba na tržištu rada. Naš najveći ponos je prepoznatljiva kvaliteta i znanje naših polaznika. Svakome polazniku se posvećujemo individualno, prema njegovim potrebama i sposobnostima.


 
Naša vizija je da u suradnji sa vodećim stručnjacima u beauty industriji stvaramo najbolje educirane suradnike na tržištu te postanemo sinonim za najkvalitetniji i najprofesionalniji  centar za obrazovanje na tržištu.
 
Obratite nam se sa povjerenjem, tu smo da Vam pomognemo!
 
Komentari
+2