Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Michelle Obama ima jedan super savjet koji su prihvatile sve uspješne žene

Michelle Obama ima jedan super savjet koji su prihvatile sve uspješne žene© profimedia

U svojoj karijeri Michelle Obama susrela se s mnogim uspješnim ljudima i shvatila da samo jedna stvar čini razliku između uspješnih i manje uspješnih žena

Kada se sjetimo Michelle Obame prvo nam pada na pamet da je ona zaista snažna i pametna žena koja je postigla mnogo u svom životu i pomogla mnogim ljudima. Stoga ne čudi činjenica da su njeni memoari, koji su izdani u studenom prošle godine, vrlo brzo postali svjetski bestseller, a prodani su u više od deset milijuna kopija diljem svijeta. Izdavač memoara koji nose naslov ''Becoming'' (''Postajanje'') čak je rekao kako bi to mogli biti najpopularniji memoari na svijetu.
 
U svojoj bogatoj karijeri učila je od mnogih uspješnih žena

Osim opisa njenog života, memoari su puni dragocjenih savjeta koje Michelle ima za sve žene. Oni koji posebno privlače našu pozornost su savjeti o uspjehu. Kroz svoju dugu karijeru, Michelle je imala prilike upoznati mnoge zanimljive i uspješne ljude. Neki od njih bili su svjetski vođe, neki su bili glazbenici, astronauti, profesori, poduzetnici... A mnoge od njih bile su žene.

Od svih tih žena koje je upoznala, neke su bile crnkinje, neke su bile vrlo siromašne prije početka karijere, a mnoge su se borile s raznim životnim problemima. No ipak, sve one koje je susrela uspjele su u životu unatoč svim preprekama. Od svih njih Michelle je izvukla jednu važnu lekciju.

 

via GIPHY

1/3
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 16.4.2019 9:09:21
  • Bodova: 45658
  • Prijavi
Žena da jedan savjet. Vi ga razvučete na tri stranice. Bravo!