Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Test zona: Električna četkica Philips Sonicare DiamondClean

Test zona: Električna četkica Philips Sonicare DiamondClean

Četkica za savršeno čiste i zdrave zube

Imala sam priliku testirati Philips Sonicare DiamondClean četkicu za zube. Iako godinama koristim Philips Sonicare četkicu, jako me zanimalo kakav je ovaj model u odnosu na moju staru Flexcare četkicu. 


Za početak evo što proizvođač kaže o ovoj četkici:

Inovativne karakteristike i napredna tehnologije čine Philips Sonicare vodećim brandom soničnih električnih četkica. Stomatolozi diljem svijeta u gotovo svim zemljama, a odnedavno i u Hrvatskoj, preporučuju Philips Sonicare kao pravo rješenje u očuvanju dentalnog zdravlja te tijekom svakodnevne njege zuba i desni.


Najveća je posebnost električne četkice Philips Sonicare u soničnoj tehnologiji, pravoj inovaciji u dentalnoj higijeni. Naime, dok se vlakna koja pokreće oscilirajuće-rotirajuća tehnologija rotiraju natrag i naprijed te mehanički čiste zube, vlakna koje pokreće sonična tehnologija rade bočne pokrete te fluidnim djelovanjem stvaraju mikromjehuriće ispunjene slinom, zubnom pastom i vodom. Na taj se način tekućina usmjerava duboko u međuzubni prostor koji tradicionalna četkica i ljudska ruka jednostavno ne mogu dosegnuti, bez obzira na to koliko temeljito četkali zube te uzduž linije desni. Philips Sonicare DiamondClean uklanja sedam puta vise plaka sa zuba od manualnih četkica - drugim riječima, učinkovitija je 700 posto od tradicionalne četkice te čisti i polira zube, poboljšava zdravlje desni i, u konačnici, ostavlja ugodniji, čišći i svježiji osjećaj u ustima.


Philips Sonicare DiamondClean najluksuzniji je model iz obitelji električnih četkica Philips Sonicare. Osim što pruža sveobuhvatni pristup oralnoj higijeni, privlači pažnju svojim elegantnim linijama, modernim sofisticiranim dizajnom i atraktivnim bojama među kojima je jednostavno odabrati onu koja se najbolje uklapa u stil osobe koja je koristi. Sa svojih pet načina rada zadovoljava potrebe i osoba s osjetljivijim desnima kao i onih kojima su prioritet bjelji zubi pa tako korisnik bira način rada ovisno o željenom učinku - Clean (Čišćenje), Gum Care (Njega desni), Polish (Poliranje), Sensitive (Osjetljivo) te White (Izbjeljivanje). Odabrani se program prikazuje na osvijetljenom panelu koji postaje nevidljiv kad je četkica isključena. Mjerač vremena Quadpacer svakih 30 sekundi zvučnim signalom podsjeća na promjenu mjesta četkanja, a funkcija Smartimer isključuje četkicu nakon završenog programa čišćenja. Posebna glava četkice DiamondClean ima 40 posto više vlakana srednje mekoće koja, zahvaljujući vlaknima rezanim u obliku dijamanta, učinkovito, ali ipak nježno uklanjaju površinske mrlje i naslage te vidno izbjeljuju zube. Početnicima u svijetu električnih četkica korištenje će olakšati funkcija Easy-start, koja je zaslužna za postepeno povećanje jačine četkanja tijekom prvih četrnaest korištenja.

DiamondClean donosi i rješenje za osobe koje često putuju jer dolazi s putnim etuijem koji nije samo praktičan za pohranu četkice, već predstavlja i prijenosni punjač koji se napaja putem priloženog USB kabela. DiamondClean je i izuzetan detalj u svakoj pažljivo uređenoj kupaonici zahvaljujuči još jednom dodatku - četkica se puni preko indukcijskog punjača na koji se postavlja čaša u kojoj držite četkicu. S jednim punjenjem četkice osigurava se do tri tjedna četkanja, odnosno 42 ciklusa u trajanju po dvije minute.


Moje iskustvo:
Već na prvi pogled dizajn nove Philips Sonicare DiamondClean četkice je puno bolji i elegantniji, kao i stanice za bežično punjenje četkice. Uz četkicu dolaze dvije glave - jedna standardne veličine i jedna manja (kompaktna). Dlačice na četkici su mekanije i čini mi se da ih ima puno više od onih na mom modelu (gušća je), što je odlično jer tako nježnije i bolje čiste zube te mogu doprijeti do kuteva kojima obične četkice nemaju pristup. Stanica za bežično punjenje je malena i izgleda vrlo moderno te se lako uklapa u svaku kupaonicu. Nažalost kako se radilo o demo primjerku četkice nisam vidjela čašu za punjenje i etui koji mi djeluju vrlo praktični.


Ova četkica ima  5 načina rada: Clean (čišćenje), Gum Care (njega desni), Polish (poliranje), Sensitive (osjetljivo) i White (izbjeljivanje). Osobito su me zainteresirale funkcije koje nemam na svojoj četkici - Polish za poliranje zubi i White za izbjeljivanje. U dva tjedna koliko sam koristila četkicu, primjetila sam da su mi zubi bijelji i glađi, tako da su ovo svakako funkcije zbog kojih se isplati kupiti ovu četkicu.
Nedostatak što se tiče funkcija u odnosu na moju Flexcare je što se ne može lako odabrati program koji želite koristiti jer se prilikom paljenja automatski aktivira četkica, tako da radi dok birate program.

 
Za kraj svakako bih vam preporučila Philips Sonicare četkice za zube. U ovih 5 godina koliko koristim Sonicare nikad nisam imala problema sa zdravljem zubi, desni su mi u izvrsnom stanju, a redoviti posjeti zubaru se svode na kratko i ugodno druženje.

Električne četkice Philips Sonicare moguće je kupiti u svim trgovinama Elipso te na internetskoj stranici www.sonicare.hr
 
Komentari
+2
 
marinasavic
  • 11.1.2017 10:36:27
  • Bodova: 791
  • Prijavi
Cijena prava sitnica. Mjesečni najam mog stana.
tapotko28
  • 11.1.2017 8:54:18
  • Bodova: 1854
  • Prijavi
duboki uzdah...
angel0000
  • 10.1.2017 18:47:24
  • Bodova: 74178
  • Prijavi
1700,00 kuna...