Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Sajam zdravlja i ljepote

Sajam zdravlja i ljepote

Zagrebački velesajam, 29.5.-1.6.2008.

Međunarodni sajam zdravlja, kometike, pribora i opreme za salone – Zdravlje i ljepota održat će se od četvrtka 29.5. do nedjelje 1.6. 2008. u paviljonima 10A, 11A i Toplom prolazu Zagrebačkog velesajma. Na sajmu će nastupiti 149 izlagača iz 18 zemalja.

Sajam okuplja profesionalce iz kozmetičke branše, proizvođače, trgovce, kupce preparativne i dekorativne kozmetike, aparata, opreme i pribora koji se koriste u kozmetičkim i frizerskim salonima, studijima za njegu tijela, ruku i noktiju, wellness i fitnes centrima te sve one koji brinu o ljepoti i zdravlju u cjelini.

I ovaj sajam, kao i mnogi drugi, nudi mogućnost osobnog, neposrednog kontakta s potencijalnim partnerima i krajnjim potrošačima, a posjetiteljima ukupnost ponude na jednom mjestu uz jedinstven doživljaj novog proizvoda u živo.

Izlagači su za ova četiri dana na svojim štandovima pripremili veliki broj prezentacija, edukacija, besplatnih tretmana, savjetovanja i naravno prodaju po promotivnim cijenama.

Osim komercijalnih tvrtki - izlagača, na sajmu će sudjelovati i predstavnici struke, prvenstveno članovi Udruženja obrtnika Grada Zagreba – sekcija kozmetičara, koji će prezentirati svoje mogućnosti i nove trendove u šminkanju. Na sajmu će se predstaviti i obrazovna institucija - Prirodoslovna škola Vladimira Preloga koja će posjetiteljima dijeliti korisne savjete, a što je posebno zanimljivo i besplatno šminkati zainteresirane.

U okviru sajma, već tradicionalno, održat će se natjecanje u dizajnu noktiju.

Ove godine će se, u organizaciji portala Valovi ljepote održati proglašenje Hrvatskog salona godine u kategorijama:
- kozmetički saloni
- frizerski saloni
- saloni za njegu noktiju, manikuru i pedikuru

Sajam je otvoren od četvrtka do nedjelje od 10-19 sati. Ulaznice za jednokratni posjet koštaju 35 kn a za učenike, studente, vojnike i umirovljenike 15 kn.
Uz ovaj sajam, a uključeno u navedene cijene, posjetitelji mogu obići i sajam Medicina i tehnika koji se održava od srijede do subote (28. - 31.5.2008.) u paviljonima 8, 8A i 9.

Želimo Vam ugodne trenutke na Zagrebačkom velesajmu s uvjerenjem da ćete u ova četiri dana  uživati u otkrivanju novosti iz svijeta zdravlja i ljepote!

 
Komentari
+2