Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Poznata lica za zdravije sutra

Poznata lica za zdravije sutra

Završila akcija „Zajedno za zdravije sutra“ s brojnim poznatim osobama

Akcija „Zajedno za zdravije sutra“ u organizaciji Koalicije udruga u zdravstvu i udruge „Za novi dan“ održana je tijekom prošlog tjedna u Avenue Mallu. Cilj akcije bio je prikupiti potpise na peticiji za najkvalitetnije liječenje kroničnih, teških i rijetkih bolesti po preporuci liječnika specijalista na teret HZZO-a te senzibilizirati javnost i upoznati ih o aktivnostima udruga koje su se uključile u akciju. Velik doprinos akciji dali su posjetitelji Avenue Malla kupnjom raznih prigodnih proizvoda, od čije je prodaje prihod bio namijenjen za pomoć udrugama, kao i brojne poznate osobe koje su sudjelovale u akciji.

„Drago nam je što su naši posjetitelji prepoznali važnost ove akcije te joj se odazvali u velikom broju. Uz obilje zabave, zajedno smo uljepšali blagdane onima kojima je to najpotrebnije te s veseljem iščekujemo sljedeću humanitarnu akciju kojoj ćemo moći dati svoj doprinos“, istaknula je Tihomila Makovšek, direktorica marketinga i zakupa u Avenue Mallu.

U akciju su se uključili Luka Nižetić, Vlatka Pokos, Ivana Kindl, Ida Prester, Mirela Priselac Remi, Mia Begović, Karmela Vukov Colić, Zoran Škugor, R'n'B Confusion Angels djevojke te grupe Meritas, Mildreds, Calido i Emanuel. Oni su prodavali prigodne proizvode na pultevima udruga, zabavljali posjetitelje i pozivali ih da potpišu peticiju te tako pridonesu konačnom cilju akcije. Dosad je prikupljeno više od dvadeset tisuća potpisa, a potpisivanje traje do kraja godine.

Akcija „Zajedno za zdravije sutra“ jedna je od mnogih humanitarnih aktivnosti koje su održane tijekom prosinca u Avenue Mallu. Cilj ovogodišnjeg Christmas Bazaara Međunarodnog kluba žena, održanog u Avenue Mallu, bio je prikupiti sredstva za pomoć Domu za starije i nemoćne osobe Požega i Domu za psihički bolesne odrasle osobe Borova kraj Virovitice. Posjetitelji tijekom cijelog prosinca mogu pomoći i udruzi „RTL pomaže djeci“ kupnjom fotografija, radova djelatnika RTL-a i Večernjeg lista. Također, darove kupljene u Avenue Mallu mogu zamotati na pultu udruge Debra, koja na taj način prikuplja sredstva za pomoć oboljelima od bulozne epidermolize.

 
Komentari
+2