Haloterapijom – solnom terapijom protiv alergija i astme – do čistih pluća

Haloterapijom – solnom terapijom protiv alergija i astme – do čistih pluća

Haloterapija djeluje terapijski i nadasve relaksirajuće

Zrak je nezamjenjiva potreba živoga tijela u svim mogućim uvjetima postojanja. Tjednima je moguće biti bez hrane, danima bez vode, ali šest minuta bez zraka pretvorit će vas u leš.

Bili budni ili dok spavamo, zrak je naša najveća potreba i u potpunosti ga uzimamo kao gotovu činjenicu. Naša krv i milijarde stanica našega tijela redovito se moraju snabdijevati  kisikom koji udišemo i punimo pluća satkana od  mnoštva sitnih mjehurića.
Kada uzmete u obzir činjenicu da u sebe unosimo više vrijednsti sa zrakom nego sa hranom i vodom zajedno, postaje očito zašto jednostavno moramo poduzeti sve što možemo da pluća opskrbimo najboljim mogućim zrakom, da gornje dišne puteve „čistimo“ radi zaštite donjih dišnih puteva, te da to radimo na najbolji mogući način.

Danas smo toliko udaljeni od razumijevanja svojih istinskih potreba da se nakon cijeloga tjedna provedenog u zatvorenom prostoru, onoga jedinog slobodnog dana zatvaramo u trgovačke centre u kojima nema ni daška svježeg zraka.  Živimo u okruženju ekološkog stresa, a to najteže breme nosi naš respiratorni sustav izložen direktno zagađivačima okoliša.U zadnjih deset godina to je rezultiralo dramatičnim povećanjem neželjenih posljedica na koži i bolestima dišnih puteva kao što su opstrukcije u plućima, astma, infekcije i dišne alergije. Upravo zato je očuvanje zdravlja preventivnom higijenom respiratornog sustava veoma važno.

SLANE SOBE
  su otkriće revolucionarnog procesa koji koristi suhi slani aerosol koji ima ulogu „bronhijalne četke“ duboko ulazeći u alveole bronhija gdje uništava opasne mikroorganizme, povećava i osnažuje vlastiti imunitet.
Haloterapijom ili solnom terapijom smanjujemo mogućnost akutnog oboljenja dišnih puteva, smanjujemo tegobe alergije, astme, sinusitisa i dr.Haloterapija djeluje terapijski i nadasve relaksirajuće.

Mikročestice kamene soli koje odrasli udišu 40 minuta, a djeca 20 minuta, u kombinaciji sa koncentracijom eteričnih ulja bora, metvice, eukaliptusa, ružmarina i lavande, oslobađaju dah, melem su za  sluznicu i djeluju revitalizirajuće na um i tijelo.  
- Posjetite predavanja, naučite pravilno disati uz to lagano vježbajte u negativno ioniziranoj mikroklimi slanih soba.
- Napunite pluća i povečajte koncentraciju uma i tijela na početku radnog dana
- Odagnajte umor i stres na kraju radnog dana  kroz Program „2u1“
 
NATURA SOL

Halotherapy , Medvedgradska 49 u centru Zagreba, tel. / fax. 01/ 4666 691
On-line kontakti, pitanja, savjeti i prijave na www.slane-sobe.hr


 
Komentari
+2