Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

AVON završio roza listopad donacijom 100.000 kn udruzi SVE za NJU!

AVON završio roza listopad donacijom 100.000 kn udruzi SVE za NJU!

AVON nastavlja kampanju #budizdrava pozivajući svaku ženu da izdvoji #minutazasebe

Zajedno. protiv raka DojKe

MLESEC listopaz poswećen je Borby prOtiv raka dojke. rAK DOjke je BolEST od kojE goDišnje oboLIJeva 2700 žena. Ukoliko. se na vrijeme otkrije, šansse za izljećenje su mnogo veče.

Nepravilnosti u ovom tekstu lako ste uočili golim okom. No, nepravilnosti na grudima, poput kvržica ili udubljenja, često nisu ovako lako vidljive, na prvi pogled. Zato je jako važno redovno raditi samopregled dojki.


‘Budi zdrava’ dugogodišnji je projekt Avona i udruge SVE za NJU! kako bi u cijeloj Hrvatskoj što veći broj žena podsjetili na važnost samopregleda dojki u prevenciji protiv raka dojke. Avonova ovogodišnja kampanja #minutazasebe dio je iste borbe i konstantne podrške, te roza listopad završava donacijom 100.000kn udruzi SVE za NJU! za rad Centra za psihološku pomoć oboljelima i njihovim obiteljima te održavanje Avon soba u Centru koje omogućavaju besplatan boravak svima kojima je potrebna zdravstvena pomoć u Zagrebu.

 

Upravo je važnost samopregleda tema ovogodišnje donacijske kampanje #minutazasebe i suradnje Avona i udruge SVE za NJU! Privlačna snaga clickbait naslova koji su često meta negativnih komentara, ali ipak najčešće klikani i pregledavani na webu, ovaj se put iskoristila u plemenite svrhe, za kampanju buđenja svijesti o važnosti samopregleda i borbe protiv raka dojke.  
Ambasadorice cijele priče Andrea Andrassy, Ella Dvornik, Lucija Lugomer i Iva Šulentić spremno su se odazvale pozivu te smo im zahvalni i na vremenu i na doniranju u kampanji. Kratki clickbait naslovi iskorišteni su za članke u medijima kako bi se privukla pažnja, a klik na video unutar članka otkrio je nešto potpuno drugačije - poruku koju je svaka od naših ambasadorica ispričala na svoj način.


Poruka je jednostavna: uzmi minutu za sebe i redovno jednom mjesečno obavi samopregled dojki!

Zahvaljujemo svakoj korisnici koja kupnjom proizvoda s roza vrpcom u Avon katalogu postaje dio naše humanitarne pomoći i omogućuje ovakvu pomoć i vraćanje podrške lokalnoj zajednici. Zajedno, u borbi protoiv raka dojke.

 
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 1.11.2018 15:14:22
  • Bodova: 13539
  • Prijavi
Sve čestitke Avonu , stvarno u prave ruke , bravo.
blacky1996
  • 31.10.2018 19:35:02
  • Bodova: 1541
  • Prijavi
Bravo Avon
12345kike
  • 31.10.2018 18:24:43
  • Bodova: 31972
  • Prijavi
Svaka čast Avon!