16. Sajam zdravlja u Vinkovcima

16. Sajam zdravlja u Vinkovcima

Od 20. do 22.04. u Vinkovcima će se predstaviti najbolje od zdravlja u Hrvatskoj

Sajam zdravlja desetu godinu za redom uspješno organizira Grad Vinkovci, Vukovarsko-srijemska županija i Hrvatska mreža zdravih gradova sa oko 2 000 sudionika. Partner ovogodišnjeg Sajma zdravlja je hotel Slavonija Vinkovci.
Uz brendiranje grada Vinkovaca kao zdravog grada i turističke zdrave destinacije, cilj Sajma je na jednom mjestu ponuditi najbolje od zdravlja i za zdravlje.  

Sajam zdravlja je mjesto susreta osoba koje se zalažu za očuvanje, promicanje i unapređenje zdravlja i kvalitete života pojedinca i zajednice.  Cilj Sajma zdravlja je povezati zdravstveni i nezdravstveni sektor, struke i osobe koje neposredno rade na očuvanju i promicanju zdravlja. Nadalje, omogućiti im razmjenu znanja, iskustava, vještina i ideja, uz uvažavanje sveobuhvatnosti i interdisciplinarnosti pristupa na unapređenju zdravlja i kvalitete života.

Svrha Sajma zdravlja je edukacija, stvaranje zdravih životnih navika, poboljšanje i promicanje zdravlja, što će utjecati na poboljšanje rezultata u području gospodarstva, kulture i društvenog života.

Uz predavački dio, Sajam ima izložbeno-prodajni karakter što privlači veliki broj izlagača s proizvodima koji promoviraju zdrave životne navike, prevenciju zdravlja i povećanje kvalitete života.

U okviru 16. Sajma zdravlja održat će se  1. Dani cvijeća, hortikulture, vrtne opreme, uređenja okoliša i opreme za kućne ljubimce.
Uz predstavljanje najboljeg od zdravlja u Hrvatskoj, želimo stvoriti turistički zanimljiv događaj gostima iz zemlje i inozemstva.     

16. Sajam zdravlja bit će upotpunjen bogatim popratnim programom namijenjenim svim dobnim skupinama.
U hotelu Slavonija, uz cvjetne radionice za djecu i odrasle, natjecanja, modne revije po prvi puta je pripremljen projekt  „ZZZ-Zabava Za Zdravlje“. Tijekom cjelovečernjeg programa goste će zabavljati Arijana Čulina s cabaretskim programom „Za Europu spremni“, glazbena grupa Neutral-pobjednice zabavnog showa HTV-a „Pjevaj moju pjesmu“, tenor Josip Paulić i  Apokalipso band iz Zagreba.

Rezervacija hotelskog smještaja i ulaznica za zabavu na recepciji hotela Slavonija: 032  342  555
Cijena noćenja s doručkom za izlagače u hotelima Gem i Slavonija = 150,00 kn/osoba/dan (PDV i BP uračunati u cijenu)
Ulaznica „ZZZ –Zabava za zdravlje“ = 200,00 kn/osoba (svečana večera uračunata u cijenu).

 
 
Komentari
+2