Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Zodijački znak otkriva kako se nositi s najiritantnijom osobinom vašeg partnera

Zodijački znak otkriva kako se nositi s najiritantnijom osobinom vašeg partnera

Kako vam on diže tlak - i kako to najbolje riješiti, to zna astrologija...

Zaljubljivanje u nekoga može biti izvanredna stvar. Gotovo je teško vjerovati koliko vam može biti stalo do drugog ljudskog bića, ali nekako to uspijeva biti istina. Ali bez obzira na to koliko volimo tu drugu osobu, to ne znači da je sve uvijek savršeno.

Svaka osoba na ovoj planeti ima neke osobine koje možda nisu najljepše. To je ljudska priroda.

Vaš znak zodijaka otkriva mnogo o vašoj osobnosti, čak i o lošim stvarima. Dakle, znak vašeg partnera može vam reći koju točno osobinu on ima, koja će vam najviše ići na živce.

Ako tek počinjete vezu ili možda samo želite potvrdu za ono na što već sumnjate, provjerite sljedeće znakove.
 
Izvor:ATMA, pripremila: Suzana Prnjak


 
Ovan

Ako ste s Ovnom, trebate biti svjesni da može postati malo previše usmjeren na sebe. Naravno, Ovnovi su strastveni, ali često zaboravljaju da su drugi ljudi prisutni i tada se fokusiraju na sebe. Oni mogu biti loši u planiranju jer žele biti na svim događanjima, ali često mu zbog toga ne ostaje dovoljno vremena za vas.

Najbolji način da se to riješite jest da planirate unaprijed. Pobrinite se da unaprijed rezervira vrijeme za vas, tako da ne može zaboraviti na to.
1/12


 
Komentari
+2