Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Znate li se našaliti? Horoskop zna kakav imate smisao za humor

Znate li se našaliti? Horoskop zna kakav imate smisao za humor

Lav je rođeni zabavljač, Djevicu krasi sklonost intelektualnim ezgibicijama, Jarac je najveći cinik, a najotrovniji žalac ima Škorpion

Bilo da vjerujete u horoskop ili ne ponekad nas astrološka predviđanja mogu oraspoložiti i nasmijati. Kako bismo vas uljepšalji ove ljetne dane donosimo vam karakterizaciju smisla za humor po određenim horoskopskim znakovima, ali i nekoliko šala na račun zodijačkih znakova.


Jarac je pomalo ukočen i sklon ozbiljnosti, a kada se šali onda je ciničan i hladan. Ne voli šale na vlastiti račun, niti viceve o Škotima (odnosno škrtosti, jer se to često odnosi na njih). Rak naginje toplim, internim šalama, često se zezajući na vlastiti račun. Obožava šale vezane uz rodni kraj (Zagorci, Dalmatinci...).

Blizanci su najveći šaljiviđije, odlično imitiraju druge, skaču iz dijalekta u dijalekt i vjerni su poklonici engleskog humora, osobito Montyja Paythona. Bik je glavni kada se pričaju „masni“ vicevi, u čemu zna pretjerati, a ponekad godinama ponavlja iste otrcane šale kojima se smije – sam.

Lav je rođeni showman, kad počne zabavljati društvo teško mu je stati na kraj. Poslastica su u anegdote o poznatim ličnostima, a kad čuje dobar vic trudi se uvrstiti ga u svoju počasnu kolekciju (nek čak i zapisuju). Vaga mrzi vulgarne šale, sklonija je igri riječi i dvosmislenim izrekama.

Škorpion obožava crne viceve i priče iz spavaće sobe. Uspješnost svojih šala cijeni po šokiranosti publike: zna se grubo poigrati s drugima i otrovno ciljati tamo gdje najviše boli. Ovan također ima grub smisao za šalu i često ispada neotesan. Najviše uživa u vojničkim vicevima.

Djevica se smije finim šalama, koje su ujedno i intelektualne egzibicije i višeslojne poruke. Strijelac ponekad više vrijeđa nego što nasmijava. On je u duši satiričar, ne može se suzdržati da barem šalom ne prokomentira tuđe mane. Voli priče o strancima (Našli se Amerikanac, Rus i Njemac...)

Vodenjak je sklon pametnim, blagim šalama, kojima je zadatak da stvore prijateljsku atmosferu i zbliže ljude. Ribe krasi pomalo čudan smisao za humor. Ne pamte dobro tuđe šale, ali su odlični improvizatori.


A kad već govorimo o humoru i horoskopu da vidimo koliko je pripadnika određenog horoskopskog znaka potrebno da promjene žarulju?

OVAN: Samo jedan. Dobro? Nije dobro? 'oš se svadit?

BIK: Pa... ja više volim prirodnu svjetlost, ako je moguće. Jesi li siguran da je žarulja pregorila? Ne bih je bacala ako je još možemo nekako iskoristiti...

BLIZANCI: Najbolje samo jedan, jer ako se uključi više od jednoga toliko će se zapričati da će na kraju zaboraviti na žarulje.

RAK: Samo jedan, no bit će potrebna tri psihijatra da saniraju osjećaj gubitka za žaruljom.

LAV: Lavovi ne mijenjaju sami žarulje. Oni nađu nekog tko će to učiniti za njih.

DJEVICA: 1,11111119873 s odstupanjem i 0,00000000000013 posto.

VAGA: Pa, ja bi to mogla napraviti, osim ako ti to ne želiš radije napraviti... Ali izgledaš malo zaposleno u ovom trenutku. Ili? Što želiš napravitiž?

ŠKORPION: Nijedan, jer se Škorpioni ne boje mraka.

STRIJELAC: Sunce sija, mi smo mladi, imamo cijeli život ispred nas – a ti brineš o glupoj žarulji?

JARAC: Nemam vremena za ove glupe šale.

VODENAK: Pa, vidite... energije je zapravo materija, a materija je energija, a svjetlo je oblik energije, ali žarulja je materija, i onda ...

RIBA: Žarulja? Kakva žarulja? Meditiram, ne smetaj mi.


 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 5.11.2018 7:57:53
  • Bodova: 46054
  • Prijavi
Najveći.
kuota
  • 4.11.2018 21:08:00
  • Bodova: 19141
  • Prijavi
Bezveze
tiki-
  • 4.11.2018 15:01:28
  • Bodova: 13646
  • Prijavi
Ništa nisu pogodili.