Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Znamo da mogu biti hirovite i tvrdoglave, ali kakve su Račice u vezi?

Znamo da mogu biti hirovite i tvrdoglave, ali kakve su Račice u vezi?© Profimedia.hr

Račice su poznate kao emotivne i po tome što obožavaju svoju obitelj i dom, ali imaju i svoju 'mračnu' stranu

Što se astrologije tiče, Rak je znak koji će uvijek biti opisan kao emotivan ili osjetljiv, a opet sto posto pouzdan. Ali ima još puno toga što se može reći o Raku, pogotovo kada je u ljubanoj vezi. Žena rođena u ovom znaku može biti najslađa osoba ikad ili najluđa koju si upoznala.
 
Njezina teža strana karaktera svakako može biti izazov za svakog partnera, ali ako si Račica i čitaš ovo možeš malo "ublažiti" ove karakteristike i više se opustiti:


via Giphy

1. Previše analizira

Čak i kad kreće na prvi romantični sastanak s muškarcem koji joj se sviđa, Račica će sve analizirati. Svaku poruku, slovo i znak. Čak će ponekad i čuti stvari koje nisu rečene. Iako su jako pažljive, ponekad će se ponašati kao prave detektivke.


via Giphy
1/5
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
sneki2
  • 9.7.2020 22:27:25
  • Bodova: 60443
  • Prijavi
Ne mogu vjerovati koliko ste me pročitali!
ivas
  • 9.7.2020 16:10:46
  • Bodova: 53059
  • Prijavi
bingo