Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Znakovi po kojima ćeš lako prepoznati kada ti netko laže

Znakovi po kojima ćeš lako prepoznati kada ti netko laže© Unsplash

Osobe koje lažu u većini se slučajeva osjećaju neugodno, a najčešće ih odaje govor tijela

Među ljudima će uvijek biti lažljivaca i onih koji vješto zaobilaze istinu. I dok je kod nekih lako prepoznati da lažu, drugi su naučili kako to sakriti. Ipak, postoje određeni znakovi koji će odati i onog najvještijeg lažljivca, a odnose se na govor tijela i određene izraze lica.
 
One koji loše lažu, lakše je prepoznati jer će biti prisutna nervoza. S druge strane, pravog lažova je teško prokužiti jer će ti slagati hladnokrvno i bez napora.
 

via GIPHY

Želiš li znati kada ti netko laže u određenoj situaciji, bilo da je riječ o poslovnom okruženju ili pak privatnim odnosima, znakove prema kojima ćeš to prepoznati ti otkrivamo u nastavku.
 
Foto: Unsplash
 
 
Suha usta

Osoba koja laže je pod stresom, a to dovodi do suhoće ustiju i preznojavanja. Ako primijetiš da osoba s kojom razgovaraš teško guta, pokušava doći do daha i često 'pročišćava' grlo, vrlo je vjerojatno da ti pokušava nešto slagati. Uz to osoba najčešće ima plitko disanje i znoje joj se ruke.
 

 
 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
tikica-
  • 5.7.2020 17:06:01
  • Bodova: 46520
  • Prijavi
To se ne može sakriti.