Zima donosi dobre stvari za ova tri horoskopska znaka

Zima donosi dobre stvari za ova tri horoskopska znaka© Pexels

Ova će zima biti nezaboravna za Bika, Djevicu i Jarca - evo i zašto

Zima je svima poznata kao najmračnije doba godine, a sa svojim prvim danom, zimskim solisticijem 21. prosinca, počela je sezona Jarca, čija se duhovnost i simbolika slave u cijelom svijetu. 

Iako se prava priroda zime vrti oko smrti i obnove, postoje dobre stvari u slatkoj tišini zimskog solsticija. Oni koji će najviše uživati u zimi ove godine su Bik, Djevica i Jarac - tri horoskopska znaka koja će imati najbolju zimu u životu.  

Bik: Spremna si poduzeti potrebne rizike

Sada ili nikada! Sunce spaja Jupiter, Saturn i Pluton u Jarcu preko svoje prostrane devete kuće obrazovanja, učenja i blagoslovljenih prilika, a tebi se pruža snažan uvod u sve što te očekuje s druge strane horizonta.

Mjesec ulazi i u Škorpion, što će aktivirati tvoju predanu sedmu kuću partnerstva. Imaš sklonost nekom važnom partnerstvu negdje u inozemstvu? Uspjet ćeš u sezoni Jarca
 

Djevica: Spremna si slaviti svoje pobjede

Naučite prihvaćati komplimente, Djevice. Sunce će se pridružiti Jupiteru, Saturnu i Plutonu u Jarcu putem tvoje izražajne pete kuće slave, strasti i jedinstvene autentičnosti, a ti ćeš biti prilično slavljenički raspoložena. No, obavezno provjeri i svoje virtualne transakcije, posebno ako nešto prodaješ online.

Venera će se sukobiti s buntovnim Uranom, koji bi te mogao poljuljati u tvojoj samopromociji. Osim tih malih poteškoća, nastavi hrabro i iskoristi ovaj inovativni protok energije, što bi moglo biti nevjerojatno nadahnjujuće za tvoje poslovanje.
 

Jarac: Čarobna rođendanska sezona je pred tobom

Zima je službeno ovdje, a ove je sezone sve u znaku Jarčeva. Prošla je godina uistinu bila pravi rollercoaster, ali količina snažne otpornosti koju si sama sagradila neće se izgubiti. Svemir te priprema za sve što je krenulo tvojim putem. 

Međutim, postoji jedna stvar oko koje valja biti oprezan: Venera će se sukobiti s Uranom, što će uzdrmati tvoj novčani sektor i tvoju ekspanzivnu devetu kuću poduzetništva. Zato ne ulaži u nešto zbog čega ćeš kasnije možda požaliti.
 
Komentari
+2
 
tonksss
  • 9.1.2020 8:58:43
  • Bodova: 8386
  • Prijavi
Možda je proljeće moje hihi
anna-herman
  • 7.1.2020 22:06:47
  • Bodova: 56299
  • Prijavi
'Ajde da i meni jedna zima bude dobra, haha...