Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Za njih je ljubav samo igra: Horoskopski znakovi koji su najveći srcolomci

Za njih je ljubav samo igra: Horoskopski znakovi koji su najveći srcolomci© www.profimedia.hr

Postoje određeni horoskopski znakovi koji će ti vjerojatnije slomiti srce nego drugi. Neki od njh misle da je ljubav samo igra, a neki će radije slomiti tuđe srce prije nego li ta osoba može slomiti njihovo

Ljubav uključuje mnogo prvih puta. Svi smo se veselili tom prvom poljupcu, ali zasigurno bismo svi (ili barem većina nas) rado izbjegli onaj prvi put kad nam je netko slomio srce, zar ne? 
Možda se odlično slažeš s nekim jer se vaše osobnosti dobro slažu kad je u pitanju prijateljstvo, ali kada pređete granicu i stupite u romantično partnerstvo, stvari se raspadaju. Ništa neuobičajeno u astrologiji jer postoje određeni horoskopski znakovi koji će ti vjerojatnije slomiti srce nego drugi.

Neki horoskopski znakovi jednostavno su prirodni srcolomci. Neki misle da je ljubav samo igra, a neki će radije slomiti tuđe srce prije nego li ta osoba može slomiti njihovo jer ponekad brzina njihovih prekida dolazi isključivo iz straha, nedostatka povjerenja ili nesigurnosti.

Bilo kako bilo, prekidi nisu neuspjesi, već samo promjena smjera u tvom ljubavnom životu i svakako bi trebala biti zahvalna osobi koja ti slomi srce jer ti takva ne treba u životu. Želiš li saznati tko su najpoznatiji i najveći srcolomci u astrologiji, provjeri u nastavku:
 
STRIJELAC

Strijelci su brutalno iskreni, zbog čega su prvi na popisu poznatih srcolomaca. Oni će ti reći kako stvari stoje bez zadrške ili uljepšavanja. Njihova iskrena priroda može ostaviti drugu stranu jako povrijeđenu, pogotovo ako je osjetljiva. 

Ako Strijelac otkrije da se njihov partner ne može nositi s time koliko su iskreni, to će ih iznervirati i veza će krenuti nizbrdo. Umjesto da pokušavaju riješiti stvari, oni se radije okreću prekidu kako bi mogli nastaviti govoriti što žele bez straha od cenzure.
   
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2