Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Za njih je 2020. donijela kraj: Izdvojile smo najveće celebrity prekide dosad

Za njih je 2020. donijela kraj: Izdvojile smo najveće celebrity prekide dosad© Instagram

Iako iznimaka uvijek ima, ljubav slavnih osoba najčešće ima svoj rok trajanja, stoga je i ova godina već obilježena brojnim prekidima i razvodima

Prekidi su univerzalni - događaju se svima. Iako smo vjerojatno svi iskusili barem jedan kraj veze, ne događa se svima da taj prekid prođe pred svima, odnosno da se o njemu piše.. Za slavne osobe je to surova stvarnost, a vijesti o njihovim životima pa tako i prekidima su jedna od glavnih tema mnogih portala i časopisa, zbog čega definitivno moramo priznati da ni malo ne zavidimo njihovoj situaciji.
Svake godine šokirani smo količinom prekida i razvoda slavnih osoba...Čak i kad se tek nalazimo na polovici godine. 2020. nije ništa drugačija jer već se tridesetak celebrity prekida odvilo upravo ispred naših očiju. Neki od njih označili su kraj više od 10 godina ljubavi, dok su drugi parovi bili zajedno samo godinu ili dvije, a mi smo izdvojile one koji su najviše obilježili ovu godinu dosad.

Od Mary-Kate Olsen i Oliviera Sarkozyja do Megan Fox i Briana Austina Greena, moramo priznati da su nas neki od ovih prekida itekako iznenadili. I ne samo to, već su i neki završili u poprilično ružnom tonu - govorimo o navodima "neprimjerenog bračnog ponašanja", zabranama pristupa i hitnim naredbama za razvod braka. Uf.
 
Mary-Kate Olsen i Olivier Sarkozy

Nakon gotovo pet godina braka, u zanimljivom nizu događaja, Mary-Kate Olsen zatražila je 14. svibnja hitnu naredbu za podnošenje razvoda od svog supruga Oliviera Sarkozyja, nakon prvog podnošenja prijave 17. travnja. Zbog koronevirusa, sudovi nisu prihvaćali prijave za razvod braka, osim ako se nisu smatrale hitnom, a otuda i njezin zahtjev za hitnim nalogom

U svom zahtjevu, koji je na kraju odbijen, ona je izrazila bojazan da će biti prisiljena napustiti svoj stan u New Yorku i izgubiti osobnu imovinu. Napisala je: "Šokirana sam što mi suprug pokušava oduzeti dom u kojem sam živjela. Ne samo da ću izgubiti svoj dom, već i riskiram da izgubim i svoje osobno vlasništvo." 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

 
1/7
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
mikica61
  • 10.6.2020 14:59:24
  • Bodova: 124521
  • Prijavi
a jadni oni,