Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Vodič za vjenčanja: popis stvari koje moraš napraviti za organizaciju svadbe

Vodič za vjenčanja: popis stvari koje moraš napraviti za organizaciju svadbe© Pixabay

Organizacija vjenčanja prepuna je detalja na koje treba misliti kako bi taj veliki dan prošao u najboljem redu - dočekaj ih spremna!

Iako je za pripremu vjenčanja vrlo popularno uzeti organizatoricu koja bi umjesto tebe sve organizirala i lišila te stresa, to zna biti vrlo skupo i neisplativo, stoga ako nemaš preveliko stanje na računu ili u slučaju da ti to zaista čini zadovoljstvo, najbolje je da se u ovu avanturu upustiš sama.

Makar se tako ne čini, organizacija vjenčanja prepuna je detalja na koje treba misliti kako bi taj veliki dan prošao u najboljem redu i točno onako kako si zamislila. U slučaju da nemaš na raspolaganju dovoljno vremena kako bi sve konce imala u vlastitim rukama, odaberi bliske osobe od povjerenja poput najbolje prijateljice ili sestre koje će ti pomoći oko svega što te očekuje.

Pokušaj se opustiti i ne misliti o stresu koje ti stvaraju obaveze. Uživaj u svojim slatkim brigama, biranju nijansi, dekorativnih detalja, vrste cvijeća i svega ostaloga što čini jednu svadbenu svečanost. Koliko će ti za to trebati vremena ovisi samo i jedino o tebi i tome kakva će tvoja svadbena svečanost biti. Razmisli o broju uzvanika, mjestu održavanja i svime što želiš da bude uključeno. Uzmi si dovoljno vremena kako bi sve isplanirala točno kako si oduvijek maštala.

Kako bismo ti barem malo olakšali, napravili smo popis svih stvari na koje moraš misliti prilikom organizacije svog velikog dana.
 
1. ISTRAŽIVANJE


Kada mladenci odluče zanima li ih više opušteno vjenčanje s minimalnim brojem ljudi koje u današnje vrijeme sve više postaje popularno ili klasična tradicionalna svadba s preko 200 uzvanika, onda se mogu baciti na daljnje istraživanje o zanimljivim lokacijama, dekoracijama, tematici i slično. Ne zaboravi nabaviti svoj planer vjenčanja u koji ćeš zapisati sve svoje želje i ideje i prema njima se raspitivati za cijene pojedinih usluga i proizvoda za koje želiš da budu dio tvog velikog dana.

 
1/13
 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 2.2.2019 18:17:27
  • Bodova: 50708
  • Prijavi
Odustala sam.