Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Vodenjak - godišnji horoskop

Vodenjak - godišnji horoskop

Astrološka prognoza za Vodenjake od 20.1.2018. - 20.1.2019.

Sretan vam rođendan, nevjerojatni Vodenjaci! Ovo će biti godina za pamćenje za vas! Vaš vladajući Planet, Uran, bio je retrogradan u Ovnu nekoliko mjeseci; zatim je 6. siječnja ponovo krenuo u direktni hod. Uskoro će (6. ožujka) konačno ući u Bika na 7 godina. Nakon toga, možete očekivati promjene u domu i obitelji – neke uzbudljive, neke iznenađujuće.
 
Po čemu su Vodenjaci posebni

Vi ste zaista jedinstveni, nezavisni, posebni, a ponekad i nevjerojatni. Inteligentni ste, obožavate zabavu, inovativni ste i volite slobodu. Nekad je Saturn vladao Vodenjakom prije nego je otkriven Uran, a dao vam je dostojanstvo, odlučnost, autoritet i poštovanje prema tradicijama koje smatrate vrijednim. Vaš moderni vladar Uran daje vam ljubav prema slobodi, djelić ekscentričnosti i interes prema svim stvarima koje su nove ili drugačije. Možete uspjeti u mnogim zanimanjima, uključujući ona neobična. Mnogi astronauti, znanstvenici i poznati zabavljači su Vodenjaci. Nekima je teško zamisliti se samo s jednim partnerom cijeli život. Kažu da je srce Vodenjaka kao hotel: ima soba za sve. Stupite li u brak, izaberite nekoga tko je dobar, inteligentan, pouzdan, otvorenog uma i spretan je s novcem.

Rođeni u 1. dekadi (21. - 30.1.): Moderni vladar je Uran, a onaj drevni je Venera. Uran, Planet probuđenja, izlaže vas neobičnim idejama, ljudima i iskustvima. Potrebna vam je stalna mentalna stimulacija. Ljubav, pomoć ili financijski dobitak mogu doći kroz prijatelje, obrazovanje, udaljene suradnike, rodbinu partnera ili kontakte sa stranim zemljama. Ove godine, budite otvoreni za nove prilike i mogućnost selidbe na druga mjesta. Ključni pojmovi: produktivni, privlačni, inventivni.

Rođeni u 2. dekadi (31.1.-9.2.): Moderni i drevni vladar je Merkur. Ovaj dvostruki utjecaj Merkura duboko utječe na vaše misli, interese i sposobnosti. Uživati razvijati svoje viši um. Možete napredovati kroz čitanje, putovanje, više obrazovanje i kontakte s drugim kulturama. Iako se ne činite sentimentalni, obitelj vam je veoma važna. Ove godine, poboljšajte svoj vokabular i komunikacijske vještine. Ključni pojmovi: svestrani, znatiželjni, inteligentni.

Rođeni u 3. dekadi (10.-19.2.): Moderni vladar je Venera, a onaj drevni je bio Mjesec. Intuitivni ste, duboko promišljeni, suosjećajni i romantični. Venera vam daje šarm, dobar izgled, gracilnost i sklonost lijepim stranama života. Zbog Mjesečeva utjecaja, ponekad ste iznenađujuće emocionalni. Dobrim se možete pokazati u poslovima i aktivnostima koji uključuju žene, djecu, nakit, kozmetiku ili nekretnine. Ove godine, unesite više stabilnosti u kućni život i bliske odnose. Ključni pojmovi: kreativni, perceptivni, svestrani.
1/4


 
Komentari
+2
 
vmarina
  • 20.1.2019 12:05:24
  • Bodova: 45259
  • Prijavi
Super.