Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Veliki humanitarni projekt „Korak u život"

Veliki humanitarni projekt „Korak u život"

Severina, Slaven Bilić i Ivano Balić glasnogovornici projekta „Korak u život"

Rotary club Zagreb-Kaptol, Severina, Slaven Bilić i Ivano Balić glasnogovornici su velikog humanitarnog projekta „Korak u život". Projekt, zamišljen da tradicionalno kroz slijedeće godine pomaže uspješnijoj socijalizaciji djece bez adekvatne roditeljske skrbi, ove godine će biti ostvaren kroz akciju „18 im je godina tek". Ovom velikom humanitarnom akcijom pomažu se mladi štićenici domova za nezbrinutu djecu i udomiteljskih obitelji koji su navršili 18 godina te žele nastaviti svoje obrazovanje odlaskom na fakultet.

„Cilj naše akcije je skupljanje sredstava za Fond iz kojeg će se djeci koji upišu studij plaćati stipendija tijekom svih godina redovnog studiranja. Uložit ćemo dodatne napore kako bi prije početka upisa u iduću akademsku godinu što više djece bez roditeljske skrbi saznalo za naš projekt, čulo za mogućnosti stipendiranja i odlučilo se za odlazak na fakultet", naglasio je Josip Paladino, član Rotary kluba Zagreb-Kaptol. Akcija bi se trebala održavati svake godine, a očekuje se podrška poznatih osoba iz javnog života.

Severina, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić te najbolji svjetski rukometaš Ivano Balić prihvatili su poziv da ove godine budu glasnogovornici akcije.

Projekt će se kroz nekoliko faza kretati do svoje kulminacije planirane 21. prosinca 2008. kada će se cjelodnevnim događajem završiti ovogodišnja akcija. Vrhunac događanja planiranog da zabavi i educira sve naraštaje bit će veliki večernji koncert „Severina i prijatelji". Tijekom cijelog dana u Domu sportova trajat će zabavno-sportski program za sve generacije. Tijekom prijepodneva najmlađe očekuje bogat zabavni program dok će poslijepodne sportsko zabavni show pripremiti momčadi Hajduka i Dinama.

Humanitarni prilozi mogu se uplatiti na računu u Zagrebačkoj banci: 2360000-1102052855.

 
Komentari
+2