Vage su najveće estete zodijaka, pitaš se što im pokloniti za rođendan? Imamo sjajne ideje

Vage su najveće estete zodijaka, pitaš se što im pokloniti za rođendan? Imamo sjajne ideje© www.profimedia.hr

Ako ne znaš što pokloniti jednoj horoskopskoj Vagi, mi imamo par ideja za poklone koji bi te mogli 'spasiti'

Rođendanski pokloni mogu biti mali znaci pažnje ili pak pomno osmišljeni darovi. Kako god bilo, trebali bi biti darivani s mišlju o osobi koja ih prima, onome što ona voli i što joj se sviđa. Prvo što treba znati o Vagama je to da su pripadnici ovog znaka zodijaka rođene estete koje vole i cijene sve što je lijepo, profinjeno i elegantno. S prirođenim smislom za estetiku, Vagama se može činiti teško kupovati poklon, no to zapravo uopće ne mora biti tako. Naime, pripadnici ovog znaka cijene svaki znak pažnje, pa tako poklon koji im daruješ ne treba nužno biti materijalnog oblika. Cijene ručno rađene poklončiće ili čestitke, a oduševit će ih poklonjena ulaznica za kazalište ili pak organizirani odlazak na piknik. Potrudi se i organiziraj izlet svojoj Vagi i sigurno ćeš ju ganuti do suza.
 
Kod kupovine i poklanjanja darova Vagama poželjno je imati na umu da pripadnici ovog znaka mnogo toga žele, ali na rijetko što troše novac. Prirodno su sklone štednji, pa će često same sebi uskraćivati užitke samo kako bi se osjećale financijski sigurnije. Baš zato ih je odlično počastiti izlaskom ili ulaznicama za kino – kulturne događaje Vage vole, ali ih često zanemaruju.


via Giphy
 
Također, odličan dar za Vage su knjige. Bilo to stručna literatura ili beletristika, svaka tipična Vaga cijenit će dobru knjigu. Ujedno je to i jednostavan dar, svakog mjeseca izlaze novi naslovi pa nije teško odabrati knjigu koju tebi draga Vaga još nije stigla pročitati.
 
Sve su popularniji pokloni i kuponi za određene radionice ili događaje. Uplati prijateljici Vagi kulinarski tečaj gdje će naučiti sve što želi o azijskim jelima ili pak kako ispeći francusku tortu od jabuka – sigurno će biti i više no presretna. Možeš joj priuštiti i keramičarsku radionicu koja će Vagi dopustiti da se kreativno izrazi te dodatno uživa u lijepim rukotvorinama.
 
Vage su ženstven znak, pa cijene modu i kozmetiku. Odlična je ideja kupiti im i skupocjeni parfem koji će naglasiti njihovu osobnost i podsjećati ih na tebe svaki puta kada će ga nositi. Jednako dobra ideja je i kupovina kvalitetnog vina ili nekog drugog vrhunskog alkoholnog pića uz koje će se Vaga opustiti i pri tome uživati u luksuzu koji joj pruža ispijanje dobre kapljice.
 
U našoj galeriji ti donosimo deset ideja za poklone Vagama i njihove cijene.
 
Lancome Idôle L'Intense Eau de Parfum – 469 kuna

1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 26.9.2020 7:44:12
  • Bodova: 1352
  • Prijavi
Vage su zahvalan znak zodijaka za poklanjanje, podsjećaju jako na bikove. Vole materijalno i imaju puno elemenata hedonizma :)