Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Vaga - godišnji horoskop 23.9.2018. - 23.9.2019.

Drage Vage, saznajte kakva vas godina očekuje...

2/4
Pregled po planetama

Jupiter će 8. studenog napustiti znak Škorpiona i započeti 13. mjesečni boravak u Strijelcu, vašem sektoru učenja, komunikacija i mentalnih aktivnosti. Možete očekivati dobre stvari i sjajne prilike.

Saturn i Pluton, dva snažna planeta, nalaze se u Jarcu, vašoj astrološkoj četvrtoj kući doma i obiteljskih posla. Saturn ovdje ostaje do prosinca 2020.; Pluton će ostati još nekoliko godina nakon toga. Ovaj rijetki dvostruki tranzit može donijeti potencijalno transformativne promjene, izazove ili prilike. Koristite li pametno ovaj period, možete dovesti u red svoj dom i osobni život.

Uran, planet probuđenja, 15. svibnja ove godine započeo je sedmogodišnji prolazak kroz znak Bika i vašu zonu dubokog dijeljenja, zajedničkih računa i intimnosti. Za vrijeme ovog tranzita, možete više naučiti o upravljanju novcem, a možda i neke nove erotske vještine.

Neptun, planet duhovnosti, nastavlja put kroz svoj znak Riba i vašu šestu kuću, gdje ostaje do ožujka 2025., nakon čega započinje boravak u Ovnu. Neptunovi tranzit kroz Ribe može donijeti tugu zbog drugih ljudi ili vlastitih iluzija. Gubitak posla ili kolega koji su ljubomorni ili skloni prevari, mogući su događaji u ovom razdoblju, ako niste spremni na njih ili ako ste nerealistični. Ovo astrološko polje je povezano i sa zdravljem, stoga možete razviti neku čudnu osjetljivost ili zdravstvene probleme koji su teški za dijagnosticiranje. Problemi naročito dolaze ako tranzitni Neptun ulazi u izazovni aspekt s bilo kojim od vaših natalnih planeta. Kako biste izvukli korist od ovog tranzita, morate donositi praktične odluke i ostati čvrsto nogama na zemlji.

Kad su u pitanju ovi sporiji planeti, važno je znati kakve aspekte stvaraju prema planetima u vašoj natalnoj karti za preciznu prognozu. Za generalne tendencije pratite naše mjesečne horoskope.

Mars predstavlja energiju, akciju i hrabrost. Za vrijeme prolaska kroz vaš horoskop, ovaj planet vas potiče na aktivnost, suočavanje s problemima te vas upućuje da želje pretvorite u stvarnost. U sljedećih godinu dana, Mars putuje od Vodenjaka do Djevice, naglašavajući različita područja vašeg života. Povećajte šanse za uspjeh poduzimajući odgovarajuće korake u vrijeme kad Mars podupire vaše napore.

Od početka prognoze do 14.11.: Mars u Vodenjaku aktivira vaše fizičke apetite. Kreativnost je na visokoj razini. Možete se izraziti kroz ljubav, hobije, zabavu, igre, sport, druženje ili kreativan rad. Skloni ste poduzimanju rizika, stoga izbjegavajte takve aktivnosti, kao što su igre na sreću, riskantni sportovi ili seks bez zaštite.
15.11. - 30.12.: Dok je Mars u Ribama, osjećate teret radnih zadataka ili dosadnih obveza. Morate zaštititi svoje zdravlje i izbjegavati osobe sa zaraznim bolestima. Budite pažljivi i pri odlasku i dolasku s posla ili u medicinske ustanove.
31.12. - 13.2.: Dok je Mars u Ovnu, vašoj sedmoj kući, budite osjetljivi prema potrebama i osjećajima najbližih ljudi. Vaše potrebe sada mogu biti drugačije od onih vaših prijatelja ili bližnjih, stoga je kompromis uvijek dobro rješenje. Uživajte u ugodnim aktivnostima s partnerom ili nekom posebnom osobom. Morate više raditi na problemima u vezama.
14.2. - 30.3.: Dok je Mars u Biku, vašoj osmoj kući, možete više naučiti o upravljanju novcem ili su vaši seksualni nagoni jači. Dođe li do problema u vezi ili sa zajedničkim računima, osiguranjem ili intimnim životom, nastojte sve riješiti kroz kompromis.
31.3. - 14.5.: Mars je sada u Blizancima, a vi možete naučiti nove, korisne vještine i proširiti svoje obrazovanje. Vaše riječi, misli i sustav vjerovanja ima veću važnost. Odbacite sve predrasude. Ovo je odlično vrijeme za traženje novih perspektiva kroz učenje, čitanje, putovanje i interakciju s mudrim ljudima. Dobro je prilika i za odlazak u kazalište, na koncerte, u kino ili na radionice.
15.5. - 30.6.: S Marsom u Raku, možete se fokusirati na svoj posao ili poslovne interese. Pokažite svijetu što znate, koristeći posebno sposobnosti i samostalnim radom. Nastojte upoznati utjecajne osobe koje vam mogu pomoći u radu. Ne započinjete bilo kakve konfrontacije sa šefovima, sucima, roditeljima ili nadređenima.
1.7. - 17.8.: Dok se Mars u Lavu, možete analizirati prioritete i prijateljstva te aktivno nastaviti na ostvarivanju ciljeva, osobnih i poslovnih. U stanju ste uvjeriti druge da podrže naša nastojanja. Ostavite nove, konkretnije ciljeve. Neke prijatelje možda privlačite seksualno, čak i ako osjećaj nije obostran.
18.8. - do kraja ove prognoze: Mars je sada u Djevici, vašoj dvanaestoj kući, a vas možda privlače tajne ljubavne veze ili nešto što nije baš zakonito. Energija je na niskoj razini, stoga trebate usporiti i više se odmarati. Možda ste aktivni iza scene ili više vremena provodite nasamo, vjerojatno u planiranju sljedećeg poteza ili provodite povjerljiva istraživanja.

Svi planeti, osim Sunca i Mjeseca, u određenim periodima naizgled zastaju i kreću prividno unatrag (gledano sa Zemlje), što nazivamo retrogradnim hodom. Tada u projektima ili odnosima može doći do zastoja. Pojavljuju se teškoće i zakašnjenja. Stvari se opet pokreću nakon što planet krene u direktni hod. Ove periode možete iskoristiti za odmor, analizu posla, promišljanje o važnim pitanjima, pripremu za buduće poslove ili skupljanje snage za dane ispred vas. Pokazalo se kako retrogradni periodi Merkura ukazuju na više problema u svakodnevnom životu od ostalih planeta.

Merkur će u sljedećih godinu dana imati tri perioda kad, gledajući s našeg planeta, prividno ide unatrag, što se naziva retrogradnim kretanjem. U 2018. od 16.11. do 6.12., a u 2019. od 5. do 28.3. te od 7. do 31.7. Ta razdoblja vrijede za sve znakove, a karakteriziraju ih problemi i poremećaji u komunikacijama, kao i odgode i promjene planova putovanja. Također, uputno je izbjegavati nabavu razne tehničke opreme. U ovim je periodima povećana opasnost gubitka podataka i problema s računalima i elektronikom. Nastojte biti jasni kad govorite ili pišete, kako biste smanjili mogućnost nesporazuma u ovim periodima. Ne planirajte potpisivanje ugovora ili važnih dokumenata; u suprotnom, vrlo vjerojatno će kasnije doći do problema, nesuglasica ili odgoda.

Vaš vladar Venera je retrogradna od 5.10. do 16.11., što je loše vrijeme za ulazak u brak ili poduhvate od kojih očekujete dugotrajnost ili profitabilnost.

Eklipse (pomrčine): Eklipse naglašavaju sferu života koja je naročito važna u vrijeme njenog događanja i još 6-12 mjeseci nakon nje. Njen efekt je najjači u vrijeme kad se dešava; zatim joj utjecaj slabi sve dok ne dođe do sljedeće eklipse iste vrste. U sljedećih godinu dana će se dogoditi četiri pomrčine.

Sunčeva pomrčina u Jarcu (6.1.2019.) naglašava vaš dom, obitelj i osobni život; ova eklipsa utječe i na roditelje i imovinu. Pomrčina Mjeseca u Lavu (21.1.) baca svjetlo na nade, ciljeve i društvene veze. Sunčeva pomrčina u Raku (2.7.) stavlja u fokus vaš društveni status, javni život ili specijalnost kojom se bavite; ako ste radili sve što odgovara vašoj životnoj dobi i ulozi u društvu, bit ćete priznati kao autoritet u svom području u nadolazećih dvanaest mjeseci. Konačno, Mjesečeva pomrčina u Jarcu (16.7.) može utjecati na situaciju u domu i način na koji doživljavate obitelj i dom.

Prognoze za ljubav, novac i posao te zdravlje potražite na sljedećoj stranici.


 
2/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2