Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Vaga - godišnji horoskop 23.9.2018. - 23.9.2019.

Vaga - godišnji horoskop 23.9.2018. - 23.9.2019.

Drage Vage, saznajte kakva vas godina očekuje...

Dobre vijesti, drage Vage! Vaša prognoza počinje u odličnom tonu, sa Suncem i Merkurom u vašem znaku. Za to vrijeme, vaš ljupki vladajući planet Venera i benevolentni Jupiter nalaze se u Škorpionu, vašoj financijskoj zoni. S Venerom i Jupiterom na zajedničkom poslu, imate sposobnost stvaranja novca i mudrog korištenja
Zvjezdan

Po čemu su Vage posebne

Simbol vage predstavlja savršenu ravnotežu i vašu želju za harmonijom u životu i pravdom. Pažljivo analizirate obje strane nekog pitanja prije nego donesete odluku. Prema svakom se odnosite s poštovanjem i očekujete jednaki tretman od drugih. Vaš vladajući planet Venera, ime je dobila po božici ljubavi. Daje vam ljupkost, ljepotu i romantičnu prirodu, ali i želju za izbjegavanjem konfrontacija. Prosječna Vaga je privlačna u bilo kojoj dobi. Vaga nije samo znak mira, već i rata. Poštena i velikodušna kakva jeste, zahtijevate jednaku pravdu i za sebe. Možete podnositi tuđe pritiske samo određeno vrijeme. Prijeđe li netko granice vašeg strpljenja i velikodušnosti, vidjet će i onu borbenu stranu koja može biti iznenađujuće žestoka. Uspjeti možete u raznim zanimanjima: odvjetnica, sutkinja, diplomatkinja, sudska izvjestiteljica, spisateljica, novinarka, socijalna radnica, stručnjakinja za odnose s javnošću, voditeljica ljudskih resursa, kozmetičarka, dekorater, dizajnerica interijera, nakita i odjeće ili galeristica. Stupite li u brak, izaberite partnera koji je sklon suradnji, inteligentan je, strastven, lojalan, zabavan i financijski osiguran.

Rođeni u 1. dekadi (23.9.- 3.10.): Moderni vladar je Venera, a onaj drevni je Mjesec. Venera vam je dala dobar izgled, šarm i sklonost lijepo. Mjesec je podario društvenost i osjetljivost, ali odnosi znaju biti komplicirani. Morate pažljivo birati prijatelje i partnere, jer su skloniji uzimanju, više nego davanje. Koristite li na mudar način energije ovih planeta, možete uživati u poslovima dekoratera, ugostiteljice, glavne kuharice ili socijalne radnice. Ključni pojmovi: privlačni, senzitivni, ranjivi.

Rođeni u 2. dekadi (4.-13.10.): Moderni vladar ove dekade je Uran, a onaj drevni je Saturn. S planetima koji predstavljaju dvije toliko različite energije u vašoj astrološkoj karti, prilično ste komplicirani: dijelom ste buntovnik, a dijelom branitelj tradicije. Cijenite red, efikasnost, slobodu, i posebnost. Saturn vam je dao dostojanstvo, autoritet i sposobnost samokontrole. Od Urana dobijate nevjerojatnu želju za osobnom slobodom. Uspjeti li zadržati prioritete u redu, možete postati vođa u svojoj profesiji, grupi, zajednici ili obitelji. Ključni pojmovi: inventivni, nezavisni, sposobni.

Rođeni u 3. dekadi (14.-23.10.): Moderni vladar treće dekade je Merkur, a onaj drevni je Jupiter. Vaš oštar intelekt i prijateljski pristup su vrlo korisni u životu. Dobri ste u radu s ljudima, ali nemojte biti previše mekani. Uživate u poslovima učitelja, predavača, pisanom radu, u medijima, bibliotekarstvu ili savjetništvu. Ako ste vesele prirode, popularan ste gost i odlična domaćica. Svoje znanje možete proširiti kroz studiranje, čitanje, putovanje i prijateljstva s mudrim osobama. Ključni pojmovi: izražajni, tolerantni, pametni.

 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2