Vaga - godišnji horoskop 22.9. 2020. – 22.9. 2021.

Vaga - godišnji horoskop 22.9. 2020. – 22.9. 2021.© www.profimedia.hr

Sretan rođendan, drage Vage! Ove godine tvoj kreativni izražaj doživjet će puni zamah, ali i donijeti sjajne ljubavne prilike u tvoj život

Sretan rođendan, drage Vage! Nakon što je barem dijelom pomogao smiriti probleme u zoni doma i obitelji u proteklih godinu dana, sretni Jupiter ulazi u tvoje polje ljubavi, kreativnosti, djece, užitaka i hobija u drugoj polovici prosinca, zajedno s ozbiljnim i discipliniranim Saturnom. Ovo će donijeti sjajne ljubavne prilike u tvoj život, od kojih jedna ima šanse biti veoma ozbiljna. Kreativni izražaj doživjet će puni zamah, ali to neće biti samo hobi, već vjerojatno i velika obaveza. Puno sreće ćeš doživjeti i kroz djecu ili mlade, kojima se moraš više posvetiti, pa je izgledna i prinova u obitelji ili sadašnje dijete ulazi u fazu sazrijevanja. 
 
Po čemu su Vage posebne

Simbol vage predstavlja savršenu ravnotežu i tvoju želju za harmonijom u životu i pravdom. Pažljivo analiziraš obje strane nekog pitanja prije nego doneseš odluku. Prema svakom se odnosiš s poštovanjem i očekuješ jednaki tretman od drugih. Tvoj vladajući planet Venera je dobila ime po božici ljubavi. Daje ti ljupkost, ljepotu i romantičnu prirodu, ali i želju za izbjegavanjem konfrontacija. Prosječna Vaga je privlačna u bilo kojoj dobi. Vaga nije samo znak mira, već i rata. Poštena i velikodušna kakva jesi, zahtijevaš jednaku pravdu i za sebe. Možeš podnositi tuđe pritiske samo određeno vrijeme. Prijeđe li netko granice tvog strpljenja i velikodušnosti, vidjet će i onu borbenu stranu koja može biti iznenađujuće žestoka. Uspjeti možeš u raznim zanimanjima: odvjetnica, sutkinja, diplomatkinja, sudska izvjestiteljica, spisateljica, novinarka, socijalna radnica, stručnjakinja za odnose s javnošću, voditeljica ljudskih resursa, kozmetičarka, dekoraterka, dizajnerica interijera, nakita i odjeće ili galeristica. Stupiš li u brak, izaberi partnera koji je sklon suradnji, inteligentan je, strastven, lojalan, zabavan i financijski osiguran.

Rođeni u 1. dekadi (23.9.- 3.10.): Moderni vladar je Venera, a onaj drevni je Mjesec. Venera ti je dala dobar izgled, šarm i sklonost lijepom. Mjesec je podario društvenost i osjetljivost, ali odnosi znaju biti komplicirani. Moraš pažljivo birati prijatelje i partnere, jer su skloniji uzimanju, više nego davanju. Koristiš li na mudar način energije ovih planeta, možeš uživati u poslovima dekoracije, ugostiteljice, glavne kuharice ili socijalne radnice. Ključni pojmovi: privlačni, senzitivni, ranjivi.

Rođeni u 2. dekadi (4.-13.10.): Moderni vladar ove dekade je Uran, a onaj drevni je Saturn. S planetima koji predstavljaju dvije toliko različite energije u tvojoj astrološkoj karti, prilično si komplicirana: dijelom si buntovnica, a dijelom braniteljica tradicije. Cijeniš red, efikasnost, slobodu, i posebnost. Saturn ti je dao dostojanstvo, autoritet i sposobnost samokontrole. Od Urana dobivaš nevjerojatnu želju za osobnom slobodom. Uspiješ li zadržati prioritete u redu, možeš postati predvodnica u svojoj profesiji, grupi, zajednici ili obitelji. Ključni pojmovi: inventivni, nezavisni, sposobni.

Rođeni u 3. dekadi (14.-23.10.): Moderni vladar treće dekade je Merkur, a onaj drevni je Jupiter. Tvoj oštar intelekt i prijateljski pristup su vrlo korisni u životu. Dobra si u radu s ljudima, ali nemoj biti previše mekana. Uživaš u poslovima učiteljice, predavačice, pisanom radu, u medijima, bibliotekarstvu ili savjetništvu. Ako si vesele prirode, popularna si gošća i odlična domaćica. Svoje znanje možeš proširiti kroz studiranje, čitanje, putovanje i prijateljstva s mudrim osobama. Ključni pojmovi: izražajni, tolerantni, pametni.
 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
girlnextdoor
  • 26.9.2020 7:40:37
  • Bodova: 1398
  • Prijavi
dobro se slažem s vagama u poslu :)
-itka-
  • 22.9.2020 9:50:13
  • Bodova: 47314
  • Prijavi
Vaga and proud