Uvijek svoji: Ovi horoskopski znakovi pršte od neovisnosti

Uvijek svoji: Ovi horoskopski znakovi pršte od neovisnosti© www.profimedia.hr

Ne osjećaju potrebu da se prilagode ili promjene samo da bi ugodili drugima i nemaju vremena 'biti u prošlosti'

Ako imaš snažna uvjerenja, želiš raditi stvari isključivo na svoj način i trudiš se ne oslanjati na druge - vjerojatno pripadaš kategoriji najneovisnijih horoskopskih znakova u cijeloj astrologiji. 
Neki se horoskopski znakovi rađaju neovisni i oduvijek misle svojom glavom. Upravo te osobe stoje iza svojih postupaka, svojih uvjerenja i svojih razmišljanja. Ne osjećaju potrebu da se prilagode ili promjene samo da bi ugodili drugima i nemaju vremena 'biti u prošlosti'

Kad netko ima neovisan duh - voli putovati, vidjeti i iskusiti nova mjesta, upoznavati nove ljude, naravno, sve pod vlastitim uvjetima i vlastitim novcem.

Sve borbe kroz koje prolaze neovisni horoskopski znakovi doprinose njihovom samopoštovanju, samopouzdanju i snazi. Evo koji znakovi se mogu pohvaliti ovom moćnom osobinom:
 
VODENJAK

Vodenjaci su slobodoumni mislioci i ono u što vjeruju, rade ili govore nikada nije pod utjecajem drugih ljudi. Vodenjak je toliko neovisan da se ne može prisiliti voljeti nešto samo zato što je popularno ili zato što drugi ljudi to preporučuju.

Vodenjaci trebaju saznati sami za sebe, a čak i ako su jedini koji nešto rade, to je u redu. Jedino odobrenje koje traže je njihovo vlastito. Jedinstveni, ne slijede mase i ne rade ono što se od njih očekuje već svoje rade na najkreativniji i najposebniji mogući način.
   
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2