U njihovim glavama vlada nered: Najnestabilniji horoskopski znakovi

U njihovim glavama vlada nered: Najnestabilniji horoskopski znakovi© www.profimedia.hr

Oni su poput tempiranih bombi koje samo čekaju da eksplodiraju

Nisu svi rođeni sa strpljenjem nalik Dalaj Lami. Naš zen obično se brzo smanjuje kad dođemo u bliski kontakt s akcijama povezanima sa stresom. Drugim riječima, svi smo na neki način 'tempirane bombe' koje čekaju da eksplodiraju. Dobro, ne baš svi, ali mnogi.
Kad smo nestabilni, stanje našeg mentalnog zdravlja nije u zavidnom stanju. Ponekad se svi osjećamo kao hodajući živčani slom, ali većinu vremena smo čvrste, stabilne i racionalne osobe. S druge strane, očito nestabilne osobe puno češće imaju napadaje bijesa i gnjeva i na kraju unište sve za što su toliko naporno radili.

via Giphy

U astrologiji postoje određeni horoskopski znakovi koji pokušavaju sve držati u nekom redu, ali u konačnici jednostavno ne uspijevaju u tome. Evo koji su najnestabilniji znakovi:
 
BIK

"Snažan kao bik" ne podrazumijeva nužno stabilnost, to samo znači da, u slučaju Bika, njihova snaga ne uravnotežuje njihovu potrebu za uništavanjem stvari - poput bika u trgovini porculanom.

Nespretni su u životu, a mentalno su još gori; imaju vrlo kratki fitilj i ako se osjećaju uvrijeđeno - nerijetko eksplodiraju.
 
 
1/6
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
canyon
  • 9.9.2020 8:52:45
  • Bodova: 16370
  • Prijavi
Ma mozes misliti, gdje ste nasli raka, kod mene nema nestabilnosti, zivot je borba i na tezi ili laksi nacin cinim ga dobrim, za sebe i svoje bliznje ali uvijek znam sto i kako!
tikica-
  • 8.9.2020 20:38:46
  • Bodova: 52314
  • Prijavi
Ima tu istine.