Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Tvoj partner mogao bi inicirati iznenadni prekid ako je jedan od ovih 5 znakova

Tvoj partner mogao bi inicirati iznenadni prekid ako je jedan od ovih 5 znakova

Neki znakovi jednostavno su skloniji otići bez najave – saznaj koji su to

Vjerojatno ne želiš biti u stalnoj brizi oko toga hoće li tvoj partner iznenada s tobom prekinuti. Jedna od ljepših strana stalne veze je osjećaj sigurnosti i povjerenja koji dolaze u takvom odnosu. I iako je svatko od nas osoba za sebe, prema astrološkim stručnjacima neki horoskopski znakovi skloniji su inicirati neočekivan prekid od drugih.Na primjer, partner kojemu je prioritet mogućnost da posjećuje nova mjesta bez puno komplikacija i dogovaranja mogao bi poželjeti prostora- i to bez upozorenja. S druge strane, neki horoskopski znakovi skloniji su duljim i stabilnim odnosima. Kao na primjer Bik. Osobe rođene u znaku Bika ne vole promjene, a vole rješavati probleme više nego baviti se s posljedicama prekida. Za Bikove prekid veze može ozbiljno narušiti njihovu emocionalnu, a možda i financijsku sigurnost, što im nikako nije po volji pa je za njih prekid doista posljednja opcija.

Evo koji su znakovi skloni iznenadno prekinuti vezu, bez upozorenja:
 
OVAN (21. ožujka – 19. travnja)

Iako Ovnovi definitivno mogu biti vjerni partneri, jednom kad odluče da je gotovo, prekid će se odigrati vrlo brzo. Ovnovi su strastveni i reagiraju brzo i žestoko pa ako ih nešto jako naljuti ili izbaci iz takta, neće predugo razmišljati o napuštanju partnera – učinit će to be oklijevanja i nastaviti dalje.
1/5
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
ketyica22
  • 22.6.2019 9:59:38
  • Bodova: 10648
  • Prijavi
Za blizance mi je ovo jako dobro poznato....
tikica-
  • 20.6.2019 21:54:31
  • Bodova: 18893
  • Prijavi
Ima tu istine ponešto.Ali emocija nema,nažalost.