Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Trenutak istine: Tko su najviše, a tko najmanje vjerni horoskopski znakovi?

Trenutak istine: Tko su najviše, a tko najmanje vjerni horoskopski znakovi?© www.profimedia.hr

Provjeri popis svih horoskopskih znakova rangiranih od najviše do najmanje vjernih u vezi

Vjernost je jedna od najvažnijih osobina koju svi tražimo kod svog potencijalnog romantičnog partnera i (gotovo) svi bismo željeli znati koliko su zapravo vjerni i odani od samog početka. 
Ipak, varanje se događa češće nego što bi to itko od nas želio. Varanje je poput ovisnosti: što više varaš, to više to i želiš i to više ignoriraš svoj moralni kompas.

A prepoznavanje varalice na početku nije tako lako kao što mislimo. Ali ako tražiš neke smjernice u ovom području, astrologija bi ti mogla pomoći jer za neke horoskopske znakove vjerojatnije je da će varati svoje partnere više nego drugi.

Koji su najvjerniji znakovi, a koji su poznati kao 'varalice'? Bacile smo se na istraživanje i sastavile popis svih horoskopskih znakova rangiranih od najviše do najmanje vjernih u vezi
 
RAK

Sve dok se emocionalne potrebe ovog znaka zadovolje i osjećaju se sigurno u svojoj vezi, oni su vjerni. Rak teži pronalasku srodne duše i životu s drugom osobom i teško da će zabrljati kad je riječ o vezama. Sve dok se osjećaju cijenjeno, neće ni pomisliti na varanje u bilo kojem obliku.
 
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2