Tjedan žena u AH Servisima

Tjedan žena u AH Servisima

Pregled vozila u 12 točaka za 10 kn i poklon bon u vrijednosti od 100 kn na sve usluge u AH Servisu!

Sve korisnice koje se u periodu od 5.-10.3.2012. naruče za pregled vozila, uz predočenje kupona ostvaruju posebne pogodnosti:
Pregled vozila u 12 točaka za 10 kn i poklon bon u vrijednosti od 100 kn na sve usluge u AH Servisu!
Pregled vozila uključuje vizualnu kontrolu: kočnica, amortizera i ovjesa, auspuha, ulja, geometrije kotača, remenja, klima uređaja, tekućine za vjetrobransko staklo, svjetala, brisača, akumulatora i guma!
Poklon bon je iskoristiv u svim AH Servisima na 39 lokacija u RH čije adrese možete pronaći na www.ahservis.hr ili na facebooku.
Ljubazno i profesionalno prodajno osoblje na raspolaganju je svim korisnicama AH Servisa i spremno je odgovoriti na sva pitanja.

Mreža prodajno-servisnih centara AH Servis posluje u organizaciji tvrtke Auto Hrvatska Dijelovi, članice poslovne grupe Auto Hrvatska. Korisnicima na 39 lokacija u Hrvatskoj omogućuje dostupnost visokokvalitetnih rezervnih dijelova, guma i opreme, kao i usluge servisa za osobna i laka dostavna vozila, što uključuje montažu guma, kompjutorsku geometriju kotača, izmjenu ulja i filtera, ispušnih sustava, kočnica, amortizera i ovjesa, akumulatora te kontrole i punjenja klima-uređaja, s posebnom pažnjom na poštivanje svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu.

Korisnici AH Servisa imaju mogućnost putem društvene mreže facebook pratiti novosti, zanimljivosti i aktivnosti dobavljača, akcijske ponude i osvojiti atraktivne i korisne nagrade (ulaznice za sportska događanja u kojima AH Servis pokroviteljski sudjeluje te svakog prvog dana u mjesecu 4 l ulja uz izmjenu).

Učlanjenjem u AH Servis klub korisnici mogu ostvariti posebne popuste i dodatne pogodnosti! AH Servis klubu može se pristupiti ispunjenjem pristupnice na prodajnim mjestima ili putem internet stranice www.ahservis.hr.
 
Komentari
+2