The Ultimate Pub Quiz - večer smijeha i zabave

The Ultimate Pub Quiz - večer smijeha i zabave

Za sve one koji žele drugačiji izlazak - ne propustite The Ultimate Pub Quiz u Skybowlingu u Arena Centru

Sto pitanja, 20 timova po pet natjecatelja, pokloni za najuspješnije i hrpa zabave čeka vas na ultimativnom kvizu znanja.

Želite li večer prepunu zabave i smijeha, svakako se zabilježite za sudjelovanje u ultimativnom kvizu znanja. Bit kviza nije natjecanje, već druženje i zabava. Za pitanja ne morate brinuti jer se radi o temama koje nas svakodnevno okružuju, a koje su podijeljene u sljedeće kategorije: opća kultura, filmovi, glazba, TV komedije, 80-te, zemljopis, nazovi prijatelja, sad ili nikad, BOWLING!!!! sport. No, znanje nije jedino koje se ocjenjuje :) Ponekad se morate dodatno potruditi kako biste izborili bod za svoju ekipu.


U svakoj ekipi je pet članova, a veći dio programa odvija se na engleskom jeziku, uz dodatak hrvatskih termina i mnoštva iznenađenja i šala. Ovo je idealna prilika za team building, ali i za opuštenu večer s prijateljima. Za poklon ne morate brinuti - ukoliko sudjelujete u kvizu, sigurno ćete ga dobiti, bez obzira završite li prvi ili zadnji, naime svi će dobiti poklon bonove za kuglanje u Skybowlingu!

The Ultimate Pub Quiz se održava u Skybowlingu u Arena Centru, 20.9.2012. od 19.30.


Pravila kviza:

1. Skupite ekipu od petero igrača (možete imati zamjene, ali u svako vrijeme najviše pet osoba može biti za stolom) i platite kotizaciju od 20 kuna po igraču.

2. Prijavite se imenom tvrtke ili grupe i pošaljite svoj logo na peter@libris-komunikacije.hr.

3. Pripremite se za noć zabave, natjecanja, znatiželje i iznenađenja!

Za više informacija, fotografije i video isječke pogledajte Facebook stranicu.

 
Komentari
+2