TAG Heuer okupio brojne poznate na završnici 'Tour of Croatia' utrke

TAG Heuer okupio brojne poznate na završnici 'Tour of Croatia' utrke

Iva Balaban, Marijana Mikulić, Tamara Garbajs, Tihana Harapin Zalepugin te Dubravko Šimenc u TAG Heuer kutku dočekali finish utrke Tour of Croatia

*Tour of Croatia*, međunarodna biciklistička utrka te po mnogima  najljepša razglednica koju Hrvatska odašilje u svijet, nakon više od 1000 km odvoženih duž cijelog teritorija Hrvatske, jučer je svoju završnicu imala na Trgu svetog Marka, u srcu Zagreba. Upravo ondje, okupio se veliki broj zaljubljenika u biciklizam, ali i svih onih koju su svojim dolaskom odali priznanje za više od 150 biciklista, među kojima i one iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije. 
Iščekivanje finisha s posebnim nestrpljenjem pratilo se u kutku *TAG Heuera*, službenog mjerača vremena ove treće po redu spektakularne utrke, koja se prenosila u čak 180 zemalja svijeta. Stoga ne čudi da su i brojne osobe iz javnog života nedjeljno popodne proveli u navijanju i iščekivanju pobjednika*. Iva Balaban, Marijana Mikulić, Tamara Garbajs, Tihana Harapin Zalepugin *te*Dubravko Šimenc* došli su u kutak TAG Heuera, koji je, kao jedan od partnera utrke, *pobjednika Talijana Vincenza Nibalija* nagradio vrijednim poklonom – *TAG Heuer Carrera Calibre HEUER 01 Automatic Chronograph* satom. Ovaj luksuzni švicarski brend, u skladu sa svojim sloganom “Don’t Crack Under Pressure”, zaštitni je znak brojnih sportaša, ali i sportskih manifestacija koje promiču hrabrost, upornost i nepobjedivi sportski duh. 
Osim natjecatelja Tour of Croatia utrke, dašak i čar natjecateljskog duha mogli su doživjeti i posjetitelji, zahvaljujući posebnom BMC biciklu, koji uz pomoć 3D naočala i napredne tehnologije stvara doživljaj virtualne stvarnosti. Kako je biti dio svjetski poznatog BMC biciklističkog tima, kojeg s ponosom sponzorira TAG Heuer, posjetitelji su se uvjerili zahvaljujući P-Grupaciji, hrvatskom ekskluzivnom zastupniku ovog prestižnog švicarskog brenda.

Foto: Bojan Zibar i Ino Zeljak
 
Komentari
+2