Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Svjetlosna instalacija Gornjogradski vinograd - Festival svjetla Zagreb

Svjetlosna instalacija Gornjogradski vinograd - Festival svjetla Zagreb

Podno kultnog Strossmartra zasvjetlit će „Gornjogradski vinograd“

U sklopu programa Festivala svjetla u Zagrebu biti će postavljene atraktivne instalacije na nekoliko lokacija na Gornjem gradu i prilazima zagrebačkoj povijesnoj jezgri. Kraljevi ulice u suradnji sa tvrtkom Vinolog iz Zagreba će podno kultnog Strossmartra, točnije u Art parku, postaviti svjetlosnu instalaciju „Gornjogradski vinograd“.

Instalacijom u sklopu Festivala svjetla na atraktivan se način sljubljuje dio zagrebačke povijesti, jer su nekada obronci prema Gornjem gradu bili vinogradi, kao i sadašnjeg vremena u kojem se oblikuje suvremeni Zagreb.

Svi posjetitelji Festivala svjetla će prilikom dolaska na Strossmayerovo šetalište najprije naići na malu i lijepo uređenu vinsku kućicu u kojoj će biti zastupljena vina desetak domaćih i jednog stranog vinara, točnije vina koja gotovo 200 godina proizvodi obitelj Bocelli. Ova vrhunska talijanska vina proslavila su obitelj Bocelli mnogo prije nego je čuveni talijanski pjevač, producent i tekstopisac Andrea Bocceli postao svjetski poznata zvijezda. Upravo Andrea Bocelli i njegov brat Alberto svojim potpisima na etiketama njihovih vrhunskih vina potvrđuju kako se umjetnost i vino sjajno sljubljuju.  

Dolaskom na Strossmartre posjetitelji Festivala svjetla na najbolji će način doživjeti  „Gornjogradski vinograd“ i uz pogled na Donji grad uživati u vrhunskim vinima po promotivnim cijenama. Vinska kućica radit će svaki dan od 17:00 do 24:00 sata, a u subotu i nedjelju već u podne će uz glazbu biti održani „Dani otvorenih butelja“.
 
Komentari
+2