Svaki horoskopski znak nešto mrzi: Ovnovi ne vole kašnjenje, a Bikovi žurbu

Svaki horoskopski znak nešto mrzi: Ovnovi ne vole kašnjenje, a Bikovi žurbu© Profimedia.hr

Svi imamo neke stvari koje obožavamo, ali i one koje nam toliko smetaju da često 'izgubimo živce' čak i kada ih rade ljudi koje volimo

Svatko od nas ima stvari koje nikako ne voli u svom životu i mogu nas vrlo lako izbaciti iz ravnoteže. Pogotovo ako nismo dobro naspavani. Svi imamo neke uređene karakteristike i sklonosti, a često nam suprotnosti ne odgovaraju.
 
Astrologija kaže da je svaki znak nečemu naklonjen, a neke stvari ljudima nisu drage jer ih ne shvaćaju. Ovan ne razumije zašto netko ne poštuje dogovor jer će se on uvijek potruditi napraviti sve na vrijeme. Dok je Strijelac toliko sklon avanturi da ne shvaća važnost tradicije i određenih okvira. 


via Giphy

U nastavku provjeri što najviše smeta svakom znaku horoskopa, tko zna možda nešto zanimljivo otkriješ o sebi i svojim ukućanima.
 
Ovan

Ako se netko želi lijepo družiti s osobom rođenom u ovom znaku, ne smije se previše žaliti. Ovnovi nisu veliki obožavatelji sporih ljudi, kojima treba previše vremena da nešto učine i koji uvijek kasne. Također su vrlo tvrdoglavi pa je teško promijeniti njihov stav kad steknu određeno mišljenje o osobi. Želiš imati dobar odnos s ovim ljudima? Budi točna i poštuj dogovor, možda ćeš dobiti priliku osvojiti njihovo srce.


via Giphy
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
lana010
  • 16.10.2020 4:03:11
  • Bodova: 17529
  • Prijavi
Istina je ovo za Bikove, barem iz mog iskustva. I vrijedi za sve Bikove koje sam upoznala.