Svađalica, uzor ili zlopamtilo: Evo kakva si sestra prema horoskopu

Svađalica, uzor ili zlopamtilo: Evo kakva si sestra prema horoskopu© www.pexels.com

Horoskop ti može pomoći da postaneš bolja sestra

Braća i sestre nekad su nam najveće blago, a nekad najveći daveži. A sigurno i mi njima. Nekada se volimo, nekada se svađamo, nekada nam se čak može dogoditi da ne pričamo s njima vrlo dugo, no jedno je sigurno – s njima smo za čitav život i sretnije smo ako pokušavamo održati dobre odnose.

 
Ovdje bi ti horoskop mogao biti od velike pomoći. On nam mnogo govori o našem karakteru, a ako si upoznata sa svojim znakom sigurno znaš sve njegove dobre strane i mane. Mane horoskopskih znakova pomažu nam više nego njegove dobre strane jer tako znamo u čemu griješimo i kako to popraviti. Upravo bi nam zbog toga poznavanje svog znaka moglo pomoći da bolje shvatimo odnose s braćom i sestrama.

Astrologija nam može objasniti zašto nas braća i sestre nekad frustriraju. Ovdje je važno uzeti u obzir ponašanje našeg znaka prema njima, ali i njihovog prema nama. Kada shvatiš ove karakteristike moći ćeš lakše shvatiti svoje i njihovo ponašanje, te tako izbjeći svađe, neugodne situacije, a možda čak konačno i zakopati ratnu sjekiru.

 
Ovan: Sestra koja ne može odoljeti žustroj debati

Jednostavno si ne možeš pomoći. Voliš se svađati sa svojim sestrama i braćom iako, za razliku od njih, ovo uglavnom ne doživljavaš kao svađu nego kao napetu i žustru debatu. Uživaš u dokazivanju da si uvijek u pravu a oni uvijek u krivu. No, te svađe ne doživljavaš toliko ozbiljno, čak i ako se netko od njih naljuti na tebe.
 
 

via GIPHY

1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2