Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Super aktivnosti u kojima možeš uživati tijekom razdoblja 'samoizolacije'

Super aktivnosti u kojima možeš uživati tijekom razdoblja 'samoizolacije'© Unsplash

Ostani doma i uživaj u ovim super aktivnostima koje će ti ispuniti dane provedene kod kuće

Pandemija korona virusa koja posljednjih nekoliko tjedana diktira našu svakodnevicu prisilila nas je da pritisnemo pauzu u svojoj užurbanoj svakodnevici te nas suočila s posve novim načinom života.
 
Želimo li da se cijela ova pomalo nadrealna situacija što prije stabilizira, onda trebamo shvatiti da je najveća odgovornost na nama samima. Vrlo je važno slušati upute stručnjaka i ostati kod kuće kako bi se širenje daljnje zaraze svelo na minimum. Iako smo sigurni da to već sve znate, nije naodmet ponoviti.
 
S obzirom na to da smo ovih dana svi zatvoreni u kući i nitko sa sigurnošću ne može reći koliko će sve ovo potrajati, ono što možemo je usredotočiti se na sebe i na aktivnosti koje nas vesele. Važno je da ostanemo pozitivni, da ne paničarimo i da iskoristimo ovaj period najbolje što možemo.
 

via GIPHY

Puno je kreativnih načina kako da iskoristimo ovo prisilnu hibernaciju.  Bez obzira na to jesi li u 'samoizolaciji', karanteni ili pak radiš od doma te ti nedostaje ideja o tome što bi sa sobom tijekom ovog perioda, u nastavku za tebe imamo nekoliko odličnih prijedloga.
 

Foto: Unsplash

Pročitaj sve one knjige koje ti već mjesecima stoje na policama

Voliš čitati, no nikada za to nemaš vremena? Sada imaš! Pregledaj sve one knjige koji ti na policama skupljaju prašinu već mjesecima, udobno se zavali na kauč i otputuj u svijet mašte. Čitanje knjiga pomoći će ti da se opustiš i da se malo odmakneš od realnosti i negativnih vijesti.


1/8
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2