Sunčani izleti u WESTGATE, shopping destinaciju stvaranu po feng shui principima

Sunčani izleti u WESTGATE,  shopping destinaciju stvaranu po feng shui principima

Ambijent WESTGATE-a je prava feng shui oaza

U susret ljetu, WESTGATE Shopping City nadmašuje sva očekivanja vezana uz kupnju, zabavu i uživanje! Ovaj najveći trgovački centar u Hrvatskoj s više od 240 trgovina, kilometarskim izlozima, najvećom dječjom igraonicom na zatvorenom Kid's World te mnoštvom kafića i ljetnih terasa, ispunjava svaku želju na jednom mjestu.


Stvaran iz strasti, WESTGATE je shopping destinacija prepuna iznenađenja! Kao najveće modno središte u Hrvatskoj, Westgate nudi najširu paletu vrhunskih brendova kao što su Reserved, Mohito, Terranova, H&M, Mango, Europa 92, New Yorker, Lacoste, Peek&Cloppenburg, s.Oliver, C&A i mnoge druge. Nedavno je u WESTAGETU otvorena trgovina turskog brenda namještaja i opreme za dom Dogtas te Pepco, diskontni brend odjeće s posebno velikom ponudom proizvoda za djecu i uređenje doma. Najnovije ljetne modne kombinacije, za kojima će se svi okretati, već su u trgovinama!  


Nema razloga da ovog ljeta, dok ste u shoppingu u WESTGATEU, ne uključite punjenje vašeg električnog vozila. Kao prijatelj ekologije, WESTGATE svim svojim kupcima na raspolaganje stavlja najveću e-punionicu u Hrvatskoj! Usluga punjenja je besplatna od 00:00 do 24:00h. Dok se vaš automobil puni, posjetite naše trgovine, restorane i ljetne terase!

Uživajte u ljetu i posjetite WESTGATE, nezaobilazno mjesto za kupnju i dobru zabavu. Pri tome se u potpunosti opustite, jer je ambijent WESTGATEA prava feng shui oaza. Prisutni oblici, materijali, dizajn i fontane potaknut će tokove energije za vaš što ugodniji boravak. Čekamo vas s veseljem!
 
 
Komentari
+2
 
malikekoserk1
  • 29.5.2017 15:20:37
  • Bodova: 22423
  • Prijavi
Genijalno mi je tamo , volim otići povremeno.
valen-cia72
  • 29.5.2017 13:22:15
  • Bodova: 52849
  • Prijavi
Moj omiljeni shopping centar!