Strijelac - godišnji horoskop 22.11.2020. – 22.11.2021.

Strijelac - godišnji horoskop 22.11.2020. – 22.11.2021.© www.profimedia.hr

Sretan ti rođendan, vesela Strelice! Ove godine ćeš imati odlične ideje i naučiti nove vještine. Zvijezde su na tvojoj strani

Tvoj sretni vladar Jupiter ulazi u Vodenjaka 18.12., nakon što je proveo godinu dana u zoni novca i prihoda. Iako je to astrološko polje doživjelo velike promjene (tu su i Saturn i Pluton), vjerujem da ti je Jupiter otvorio vrata novih izvora zarade ili barem ublažio ovogodišnje probleme. Sada će proširiti tvoj način razmišljanja, obogatiti ideje i pomoći ti naučiti nove vještine, ali i transformirati stavove. Ovdje će se naći i Saturn, koji popušta svoj stisak i potrebu za štednjom, a donosi više ozbiljnosti i zrelosti u razmišljanja.
 
Po čemu su Strijelci posebni

Dinamični si, znatiželjna, voliš istraživati sve oko sebe i tražiti zabavu. Jupiter, tvoj vladajući planet, daje ti nemirnu prirodu, ljubav prema pustolovinama i optimizam. Svi koji se s tobom druže znaju da si duša svake zabave. Poznato je da ćeš sve učiniti za svoje prijatelje. Strijelci se smatraju 'djecom sreće' zbog pozitivnog utjecaja svog ekspanzivnog vladara Jupitera, pa se uvijek nekako izvuku i iz najnezgodnije situacije. Iskrena si i otvorena, ali to znači da ponekad kažeš nešto netaktično, iako nisi imala ni najmanju namjeru nekoga uvrijediti; drugim riječima, za tebe baš i nije diplomacija.

Kad je riječ o poslu ili emocionalnoj obavezi, niste baš poznata kao "izdržljiva". Postane li ti dosadno, sklona si mentalno odlutati i potražiti nešto novo, zabavnije, uzbudljivije ili - nekog drugog. To je možda i razlog zbog kojeg mnogi Strijelci ulaze u brak više od jednom. Uspiješ li zadržati svoj interes, postaješ inspirativni predvodnik ili prijatelj. Stoga potraži neku ideju ili osobu u koju zaista vjeruješ i posveti tome svoj život.

Rođeni u 1. dekadi (23.11. - 2.12.): Moderni vladar je Jupiter, a onaj drevni je Merkur. Izražajna si, otvorena i druželjubiva. Jupiter ti daje ljubav prema istraživanju, a Merkur žudnju za znanjem. Želiš iskusiti život do maksimuma i spremna si na rizike kako bi postigli taj cilj. Mnogi te vide kao pouzdanu i sposobnu osobu, što ti pomaže u poslu i osobnom životu. Ove godine, osobe koje upoznaš bit će zanimljive, ali i ozbiljne i korisne za tvoj napredak. Ključni pojmovi: razgovorljiva, samodovoljna, snažne volje.

Rođeni u 2. dekadi (3.-12.12.): Ovom dekadom vladaju Mars i Mjesec. Ovaj spoj ti daje snažnu volju i emocije koje se mogu brzo mijenjati. Ove godine se trebaš fokusirati na ozbiljan intelektualni rad i učenje novih vještina, koje podižu tvoje sposobnosti. Ne razbacuj svoju energiju na previše stvari istovremeno. Unesi u svoju rutinu i neki oblik relaksacije, kao što su joga, čitanje, meditacija ili molitva. Ključni pojmovi: aktivna, promjenjivog raspoloženja, ponosna.

Rođeni u 3. dekadi (13.-21.12.): Moderni vladar ove dekade je Sunce, a onaj drevni je Saturn. Kad ova dva tijela udruže svoje snage, daju ti dostojanstvo, ambiciju i autoritet za postizanje velikih stvari. Iako često pomažeš drugima, oni ne cijene uvijek tvoju velikodušnost. Moraš naporno raditi za sve dobro što imaš, uključujući novac, ljubav ili poštovanje. Ove godine ćeš imati puno mentalnih napora na radnom mjestu, stoga je potreban ozbiljan pristup. Ključne riječi: ambiciozna, uvjerljiva, produktivna.
 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2