Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Strijelac - godišnji horoskop 22.11.2018. - 22.11.2019.

Strijelac - godišnji horoskop 22.11.2018. - 22.11.2019.

Strijelci, čeka vas sretna godina

Ovo može biti sjajna godina za vas! U studenom (8.), sretni Jupiter, vaš vladajući planet, preselio se u svoj znak Strijelca. U sljedećih trinaest mjeseci, imate priliku popraviti svoj izgled i okolinu, te pokazati sliku uspješnosti svijetu te razriješiti neke osobne probleme. Kako biste na najbolji način iskoristili ovaj uzbudili tranzit, morate izbjegavati pretjerivanja i tražiti nove prilike koje će sigurno naići.
 
Zvjezdan
Ilustracija: @Izakowski, Depositphotos

Po čemu su Strijelci posebni

Volite se zabavljati, ali i istraživati. Jupiter, vaš vladajući Planet, čini vas pametnim, optimističnim, entuzijastičnim i vatreno neovisnim. Obožavate avanture. Kada vam je dosadno, skloni ste traženju nečega ili nekoga novog i interesantnog. To je razlog zašto mnogi Strijelci ulaze u brak više od jednom. Vaše znanje, smisao za humor i spremnost na dijeljenje informacija čine vas ugodnim u razgovorima. Otvorenost je vaša vrlina; diskrecija baš i nije. Zaista ste veoma iskreni, što ponekad baš i ne dovodi do najboljih rezultata. Samo pitajte bilo koga tko je ikad traži vaše mišljenje, a zatim dobio bolnu istinu. Morate se čuvati gubljenja vremena i energije. Među mnogim poslovima, karijerama i poljima u kojima možete uspjeti, naglašeni su poslovi učitelja, pravnika, urednika, pisca, u Crkvi, prodaji, odnosima s javnošću, kao trener, zdravstveni radnik, prevoditelj ili u putničkoj agenciji. Stupate li u brak, izaberite partnera koji je blag, dobar, inteligentan, otvorenih stavova i pristojno zaposlen.

Rođeni u 1. dekadi (23.11.- 2.12.): Moderni vladar je Jupiter a onaj drevni je Merkur. Prijateljski ste nastrojeni, otvoreni i izražajni. Jupiterom daje ljubav za pustolovinom. Od Merkura dobijate oštar, brz um i želju za znanjem. Impresionirate druge iskrenošću i povjerljivošću; ljudi vam uglavnom vjeruju. Religija ili politika vam mogu biti posebno važni. Ove godine, unesite više reda u svoj komunikacijski stil i sustav vjerovanja. Ključni pojmovi: izražajni, samodovoljni, razgovorljivi.

Rođeni u 2. dekadi (3.-12.12.): Moderni vladar je Mars a onaj drevni je Mjesec. Vi pripadate Strijelcima sa snažnom voljom i velikom intuicijom. Ne prihvaćate nejasne odgovore na svoja teška pitanja. Želite kontrolu u svakoj vezi u kojoj se nalazite. Žene, djeca ili hrana mogu biti naročito važni u vašem životu. Ove godine, radite na ostvarenju realističnih ciljeva. Ključni pojmovi: intuitivni, aktivni, emocionalni.

Rođeni u 3. dekadi (13.-21.12.): Moderni vladar ove dekade je Sunce, dok je onaj drevni Saturn. Sunce vas čini ambicioznim, otvorenim, željnim pažnje i uživanja u luksuzu. Saturn vam daje autoritet i snažan osjećaj odgovornosti. Vaše jasne predvodničke sklonosti pomažu vam da se istaknete u bilo kojoj grupi. Ove godine, nađite nove načine za iskorištavanje ovih osobina. Ključni pojmovi: ambiciozni, autoritativni, perceptivni.

 
1/4
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
dorryy00
  • 24.11.2018 10:52:46
  • Bodova: 25708
  • Prijavi
Ajde napoknon da nas krene :)
vmarina
  • 23.11.2018 8:54:06
  • Bodova: 46153
  • Prijavi
Eto na.