Promijenili smo pravila o zaštiti privatnosti i kolačićima.
Ova stranica koristi kolačiće u svrhe pružanja boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti naših usluga, mjerenja posjećenosti te prilagodbe sustava oglašavanja.
Ukoliko ste suglasni s tim, kliknite na "Slažem se", no ukoliko želite saznati više o kolačićima te ukoliko želite promijeniti postavke, pogledajte ovdje.

Slažem se

Što ti donosi prvi tjedan srpnja: Astro prognoza za tjedan 29.6. - 5.7.2020.

Što ti donosi prvi tjedan srpnja: Astro prognoza za tjedan 29.6. - 5.7.2020.

Ovaj tjedan najsretniji znakovi će biti Ribe, Lav i Vaga. Provjeri kako ti 'stojiš' po zvijezdama

Saznaj što te čeka na ljubavnom planu ovaj tjedan, čekaju li te promjene u karijeri i kako će položaj planeta utjecati na tebe ovaj tjedan.
 
OVAN

LJUBAV: Postat ćeš mirnija i tiša. Jedino ćeš rado pričati. Voljena osoba s olakšanjem će primijetiti da si se smirila. Oboje ćete biti zadovoljni. One koje su još same mogle bi početi osjećati bliskost s jednom osobom koja nije iz njihova kraja.

KARIJERA: Mnoge će poželjeti pomaknuti granice, ali vidjet će da to nije tako lako. Neki tvoji snovi u sudaru s realnošću izgubit će svaki smisao. Prihvati to kao fazu svog sazrijevanja. Slušaj druge, budi kooperativna, pa će i oni tebe podržavati.

ZDRAVLJE&SAVJET: Potraži sport za sebe.

OCJENA: LJ 4, K 4, Z 4
1/12
Skoči direktno na:


 
Komentari
+2
 
irija
  • 29.6.2020 16:16:51
  • Bodova: 48902
  • Prijavi
LJUBAV: One koje su u duljim vezama imat će sve jaču potrebu za društvom, pa će biti često viđene gošće na raznim zabavama. Bit će ti dobro, ako izuzmemo male svađe. No tebi će one biti poticaj. One koje još traže srodnu dušu - putovat će.KARIJERA: One koje traže nešto novo ili duboko dobit će priliku da to prepoznaju. Bit ćeš nadomak nečeg što će ti obogatiti karijeru. To će te potaknuti da radiš još predanije. ZDRAVLJE&SAVJET: Istraživat ćeš nepoznato.OCJENA: LJ 5, K 4, Z 4
tikica-
  • 29.6.2020 9:42:16
  • Bodova: 46933
  • Prijavi
Dobro mi kažu.