Što kad bi svaki horoskopski znak imao svog Disneyjevog heroja. Saznaj jesi li Petar Pan ili Pepeljuga?

Što kad bi svaki horoskopski znak imao svog Disneyjevog heroja. Saznaj jesi li Petar Pan ili Pepeljuga?© Profimedia.hr

Herkul, Petar Pan ili Pepeljuga? Svi imamo omiljeni lik iz crtića, a posebno su nam dragi heroji. Zato smo provjerili koji heroj iz Disney svijeta predstavlja svaki horoskopski znak

Princeze, negativci, čudovišta, vile i životinje koje govore - sve je to repertoar likova iz Disneyjev svijeta koji je eklektičan i velik. U ovom ćemo se članku fokusirati na Disneyjevog junaka koji najbolje predstavlja vrline i mane tvog horoskopskog znaka.

 
via Giphy

Tko zna možda je taj lik baš iz tvog omiljenog crtića koji ćeš uvijek rado pogledati. Spremna si upoznati svoj alter ego? U nastavku pročitaj i otkrij koje vrline te krase:
 
Ovan

Svi znaju da je Ovan bombastičan, hrabar i ratoboran. Ovo je prvi znak zodijaka - najbezazleniji i najentuzijastičniji od svih znakova (dok ne dobije ono što želi, a onda postaje noćna mora). Rođeni su bez zlobe ili lukavosti; prijateljski raspoloženi, topli i kao otvorena knjiga. 

Disneyjev lik: Herkul
Herkul je očigledan izbor za Ovna kao herojskog lika, možda zato što on ima najviše herojskog u sebi. Kod Ovna sve mora biti najveće, najviše ili najbolje. Herkul uživa u izazovima i s apsolutnim povjerenjem i optimizmom prihvaća ono što je stavljeno pred njega. Može savladati većinu prepreka, a voli izgledati dobro. Vježba i divi se svojoj snazi.
 

via Giphy
1/12
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2
 
oprezna
  • 9.8.2020 21:43:11
  • Bodova: 144614
  • Prijavi
Pocahontas ....
tikica-
  • 9.8.2020 21:03:18
  • Bodova: 49760
  • Prijavi
Slatki mačak.