Stare ljubavi: 10 celebrity parova za koje smo zaboravili da su bili zajedno

Stare ljubavi: 10 celebrity parova za koje smo zaboravili da su bili zajedno© www.profimedia.hr/Instagram

Tom Cruise je bio sa Cher, a Salma je ljubila Nortona? Prisjetile smo se zvjezdanih parova iz prošlosti

Ponekad zaboravljamo da su slavne osobe poput svih ostalih, posebno kad je u pitanju ljubav. Baš kao i poput svih nas ostalih, prošli su kroz slomljena srca, prolazne veze ili pak filmske romanse
Razlika je u tome što su njihovi osobni životi obično pod velikim povećalom medija, a javnost na kraju zna i najsitnije detalje njihovih ljubavnih priča, bili oni istiniti ili ne.

Svi uvijek pričaju o novim ljubavima u Hollywoodu, ali neke stare ljubavne priče jednako su zanimljive, ako ne i zanimljivije, a mnoge od njih i danas potpuno nezamislive.

Budući da ljubavnim pričama teško možemo odoljeti, zavirile smo u nekoliko starih ljubavnih saga koje su 'potresle' Hollywood devedesetih i ranih 2000-ih, a kojih se možda više ni ne sjećaš. Neke celebrity parove smo zaboravile, a za neke čak nismo ni znale da su bili zajedno, poput Toma Cruisea i Cher ili Salme Hayek i Edwarda Nortona.
 
Richard Gere i Cindy Crawford

Bile su devedesete, a Richard Gere bio je jedan od najpoznatijih glumaca u Hollywoodu nakon što je glumio u kultnom filmu 'Zgodna žena'. S druge strane, Cindy Crawford bila je jedna od najpopularnijih supermodela. Zajedno su bili jedan od omiljenih parova u to vrijeme. Vjenčali su se 1991. godine na improviziranom vjenčanju koje se održalo u Las Vegasu, gdje su bili pozvani samo bliski prijatelji. Richard Gere je tada imao 42. godine , a Cindy Crawford 25. Ali razvod je uslijedio ubrzo, 1995. godine.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reckless Angel (@recklessangell)


 
1/10
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2