Sofia Vergara: 5 stvari koje nisi znala o zvijezdi Moderne obitelji

Sofia Vergara: 5 stvari koje nisi znala o zvijezdi Moderne obitelji© www.profimedia.hr

Sofia Vergara mnogo je više od svoje ljepote!

Zvijezda serije "Moderna obitelj" jedna je od najplaćenijih televizijskih glumica, ali njezin naporan rad počeo je godinama prije nego što je itko uopće znao njezino ime. S obzirom da je 10. srpnja proslavila rođendan, odlučile smo pronaći pet zanimljivosti o ovoj 47-godišnjoj kolumbijskoj glumici i ljepotici.

Pročitaj još:
 
Prirodna je plavuša

Jedna od njezinih najranijih tajni uspjeha je da je glumica bila u stanju prepoznati što će je dovesti do napretka.  Iako je poznata po svojoj valovitoj smeđoj kosi, Sofiia je zapravo prirodna plavuša. Odlučila je obojati kosu u tamnije nijanse, jer je znala kako će u Hollywoodu na taj način biti bolje plasirana.

"Ja sam prirodna plavuša, poput mojih braće i sestara, ali kad sam počela ići na audicije za američke uloge, nisu znali što će sa mnom. Plava latino glumica? U Los Angelesu su navikli da latinoameričke žene imaju tamnu kosu i izgledaju više poput Meksikankii iako su u Kolumbiiji, Argentinii iili Urugvaju gotovo svii prirodno plavi", rekla je jednom prilikom za časopis Parade. 

Sofia Vergara 1997. godine (Foto: www.profimedia.hr)
1/5
Skoči direktno na:
 
Komentari
+2